-
Van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Hagyományos LEDes "villanykörte", amiben egy NiMH akkucella folyamatosan töltõdik, amikor a lámpa világít, így áramszünet esetén kb. 2 óráig még használható marad, akár a lámpatestbõl kivéve is.
IKEA - TOSTHULT újratölthetõ LED izzó
https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/p...+LED+izz%C3%B3
Mennyire lehet egy ilyen akku tartós? Szkeptikus vagyok.
-
Ezen a héten egy brutál kis EDC lámpáról írtam, az Olight Baton Pro modellrõl. Hozza amit elvárhatunk tõle, a holdfény módért kár, de ezt leszámítva frankó kis zseblakó.
-
Ma megjelent cikkemben a Nitecore új P12 modellt vizsgáltam meg közelebbrõl. Az üzemidõ csodás, a módcsoportok is jól ki lettek találva. Ellenben az eloxálás nálam gyorsabban kopott, mint szokott, és a fej oldalán lévõ kapcsolót sem sikerült megtalálnom sötétben egy kézzel.
-
Ezen a héten egy igazi prepper elemlámpáról írtam, a Maglite Mini Pro + modellrõl. Sima AA elemmel vagy akkuval üzemel, amit bármikor-bárhol könnyen beszerezhetünk. A fénye is rendben van, a "gyertya" mód pedig a mai napig egyedi megoldás és egy egész szobát képes bevilágítani így ez a kis elemlámpa.
-
Azt hiszem hogy nekem is van egy ilyen. A márkája nem tudom hogy az-e (talán), de a kinézete megegyezik és fáklyának is használható.
-
Egy új vadászlápa tesztet írtam, ezúttal a Brinyte T28 Artemis elemlámpáról. 1"-os test, 21700 akku, vörös, fehér és zöld fény, méghozzá átkapcsolható LED-del megoldva. A fényt fresnel lencse irányítja, szóval van itt minden érdekesség, több új megoldás is. Tetszett, de mint általános célú elemlámpa nem túl jó választás.
-
Ezen a héten a Xiaomi Nextool XHP50.2 elemlámpáról írtam. Ilyen az mikor egy névvel adnak el egy terméket, de a mûszaki háttér konkrétan veszélyes.
-
Egy számomra új márkáról írtam a héten, méghozzá a LedLenser MH3 fejlámpáról. Belépõ szinten nem is olyan rossz ez, nekem legalábbis tetszett.
-
A munka ünnepén hoztam egy jó kis cikket az Olight Perun fejlámpáról-pipalámpáról.
-
Új cikk a blogon: Nitecore UI1
Egyszerû modell, semmi cicoma és extra beállítás. Egyetlen oka a létrejöttének, hogy kezeli az új, hosszú, védett, button top 21700 akkukat is. Egyébként jól mûködik, ráadásul akár napelemrõl is közvetlenül.