Helyzetjelentés.
Kivittem a motort, vagy 40x próbálkoztam. Közben baxkuráltam a benzin-fojtást, a gázt és a kuplungot. Jelenleg elértem annyit, hogy ma 2x is sikerült váltani vele. Mikor sikerül, akkor érzõdik hogy azon a ponton már nem áll le és lehet neki húzni a gázt.
2 észrevétel.
- Az egyik, hogy ha beindítom, egyre inkább felpörög a motor, holott csak folyamatosan járnia kellene.
- A másik, hogy ha elindulok, akkor ha el is engedem a gázt, a motor mégis húz elõre. Ez elég WTF, szóval nem igazán értem hogy miért és hogy min kellene állítanom hogy ez ne történjen. (Valakinek van ötlete?) Persze meg lehet állni fékkel, aztán motor lekapcsol, de az úgy nem valódi megoldás, a motornak ha nem húzzuk a gázt, akkor ne menjen sehová. Ez azért elég alap.
Indításnál és menetben is érzõdik rajta hogy kellene neki egy finomhangolás.
Ugyanakkor az hogy ma kétszer is sikerült vele váltani és 2 kört mehettem vele, ez így elég komoly elõrelépés. Mikor megindul, akkor máris nem tûnik annyira nehéznek és veszedelmesnek. Gyakorlás után süvíthetnék vele, meg elég egyértelmû hogy egyesben is tud olyan sebességet elérni amennyire szükségem lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=Yc8d9I9uLMM