Érdekes az életetek arra a "semmi" közepén. Szomszédokkal nem beszéltetek róla?
Várom a videót :thumbup
Printable View
Érdekes az életetek arra a "semmi" közepén. Szomszédokkal nem beszéltetek róla?
Várom a videót :thumbup
A szomszédok vittek pitét?
Nem, a szomszéd az nappal jön és bekopog. Nem este fél tíz után, meg nem hajt el ha felkapcsolja valaki a villanyt.
A szomszédnak mondtam hogy bejönnek emberek, mondta hogy néha hozzá is. És hogy "el kell küldeni õket a pokolba". Igaza van. :)
Nem úgy értettem, mikor odaköltöztél vittek pitét? Bemutatkoztak mint a filmekben? Ismered õket? Tudsz segítséget kérni? Figyelhetnék õk is az autót.
Kapubehajtóba pár szöget elszórni? :D Hopp, sok defekt, már viheti is el a tréler.
Rozsomák, igen, átjött a szomszéd. Nem pitét hozott, hanem vadhúst (õzet), néhány hagymát, almát.
WestBam, szerintem a postás, a UPS és a Fedex nem örülne a szögeknek. De mi se, mikor belehajtanánk a biciklikkel. :)
Építs egy beléptetõt, tegyél bele kamerát és kaputelefont,
aztán legközelebb ha elkapod amint ott van akkor számon kéred :D
Ha nyúlcipõt húzna, három "kilõhetõ" oszlopos blokkolót vagy mit a földbe építeni :D
Vagy felfogadok 15 fegyveres biztonsági õrt, akik majd folyamatosan járõröznek a háznál, mint a bandatagok a Sebhelyesarcú-ban a villa körül. :D Bár én nem vagyok egy Tony Montana típusú alkat és saját tigrisem sincs.
Ma meg jön egy fiatal postás, beáll a postaláda elé, de nem viszi el a küldeményeket, meg nem is kézbesíti a bejövõket. Áll ott, matat a kormánnyal vagy 1 percet, aztán elhajt. Én meg nézek hogy ilyen kor mi van. Hó semmi, jég csak egy kicsi. Nem is hagyott üzenetet. Felhívtuk a postát, mondták hogy visszaküldik. 30 perc múlva visszajött, elvitte a küldeményeket, meg hozott egy pakkot, 2 levéllel.
Nem tudjuk hogy mi volt a baja elõszörre. Ha nem hívjuk a postát, akkor nem kézbesíti a dolgokat?
:rolleyes:
Ugye nem valamelyik hárombetûs társaság figyeltet Téged? :)