Valamint akit egyszer kiutasítunk abba billogot sütni, hogy ne tudjon újra próbálkozni.
Printable View
Valamint akit egyszer kiutasítunk abba billogot sütni, hogy ne tudjon újra próbálkozni.
ALLAH ÍGY AKARJA! – KIÁLTOZTA A LÁNYT ERÕSZAKOLÓ MENEKÜLT
http://www.borsonline.hu/20160211_al...akolo_menekult
Ha teljes biometrikus adatrögzítésen esett át, sosem tud többé személyazonosságot váltani.
"Ez a munka rész fölösleges ilyen idõtávban és pl. egy sebészt sincs értelme mg. munkára küldeni. Ja és a mai mg. nem igényli ilyen szinten a képzetlen munkaerõt."
1. Az ha valaki sebész kiderül az elbeszélgetésen.
2. Ha az egész bandában van egy sebész, akkor már sokat mondtam.
3. A hagyományos földmûves szerszámokat (ásó, kapa gereblye) rájuk lehet bízni.
4. A munka nem csak azt szolgálja hogy termeljen, hanem azt is hogy ki lehessen szûrni hogy ki hajlandó dolgozni.
Látom mindenki nagy földmíves de én akkor sem vagyok híve a munkával büntetõs módszernek. Az ilyen hozzáállás az minket minõsítene le. Egyszerûen el kell küldeni akire nincs szükség fölösleges bonyolítani.
Nem küldik, harc lesz.
Nagyon nem várom. Ez a harc nem a miénk, de velünk harcoltatják le. mind1 csak fogyjon a sok munkanélküli meg a nyugdíjas meg keresztény meg mohamedán.
Én meg azt várom hogy a magyarság többsége is megkapja azt a pár ébresztõ pofont.
Szerintem:
A harc java az nyugaton várható. Magyarország nem az a hely ahol kesztyûs kézzel fürdetik a "menekült" fekete afrikaiakat és a közel keletieket (lásd Németország).
Magyarországnak nincs semmilyen pénzügyi jellegû aranybányája, mint ott nyugaton. Van itt ellenben víz, élelem és mi magyarok az elvesztett hitünkkel.
Ha lesz harc nyugaton, akkor itt is várható kisebb mozgolódás, de nem itt él pár millió potenciális radikális muszlim évtizedek óta.
Van hogy le kell csapolni a faradt vert.