Ki van írva pontosan a címed? Lehet azért töketlenkedett a póstás.
Printable View
Ki van írva pontosan a címed? Lehet azért töketlenkedett a póstás.
Coco: Nincs miért figyeljenek, én csak egy macskás ember vagyok aki semmi rosszat nem mond. :)
Meg nem is minket figyelnek, csak a házat. Kivéve azt aki az asszonnyal beszélt, az gyanús hogy próbálkozni akart nála. Pedig ahogy az asszony mondta, a fickó 55 év körüli, szóval elég öreg.
Dream_walker: Egyelõre csak az ablakban van kamera, talán majd nyáron beszerzek egy fúrót és kiteszek a ház oldalára is kamerákat. Télen nem lenne jó kilyuggatni a falat.
Laci: A cím jól látható a postaládán, meg mindenki más jól látja. A többi postás is. Meg mikor visszaküldték, akkor tudta hogy hová kell jönnie, szóval az nem lehetett probléma. Nem tudom, fura helyzet volt.
Rendeltem 3 fegyveres felvarrót, de helyettük kaptam 3 ilyet. Bár szerintem WestBam-nak ez is tetszene. :D
http://i.imgur.com/MC5GJ1U.jpg?1
több a posta mint kínából az egész, egyébként jöhetne :cool:
Másik fajta is van hozzá. Ez is biztosan bejönne. :haha:
http://i.imgur.com/ovpLSKf.jpg?1
Jön a szép idõ, kicsit szöszmötöltem odakint, napsütés, + fokok. Jövõhéten 10 fok felett, éjszaka meg nem is fagy. :thumbup
Reggel fél hatkor felébresztett az asszony, hogy meg van ijedve, mert hangokat hallott kintrõl, mintha lenne a ház körül vagy a házban valaki. Kérdeztem hogy beszélgetést hallott-e. Mondta hogy nem, hanem mintha léptek lennének, meg néha zörejek. Körbenéztünk a házban, de nem találtunk semmit. Viszont puffanásokat tényleg hallottunk. Az ajtónál is. Felkapcsoltam a kinti villanyt, nem láttam lábnyomokat a hóban. Az asszony teljesen beparázott, de valóban voltak hangok, szóval én se voltam nyugodt teljesen. Õ visszafeküdt én meg füleltem még vagy negyed órán át.
Aztán fogtam a Sig-et és egy lámpával bevittem a hálószobába a szekrényre, csak a biztonság kedvéért. Kicsit meg is nyugodtam tõle. Közben meg arra gondoltam hogy milyen sz.r lenne ha nem lenne más védekezési eszköz csak egy kés, vagy a baseball ütõ az ajtó mögött. :-/
Hoppá hoppá . Az autósról kiderült , hogy ki az és mit akar ?
Nem, de õ nem járt erre egy ideje, legalábbis a biztonsági kamerákon nem látom, csak hogy néha normál tempóban elhalad a ház elõtt. De már nem lassít és nem áll meg. A legutóbbi autós nem biztos hogy õ volt, bár az biztos hogy az is gyanús eset volt.
Ez úttal nem volt keréknyom, se lábnyom, szóval csak a jég okozhatta a zajt. De persze jobb biztosra menni, úgyhogy nem árt a hálószobában és az irodában a töltött Sig és AK. Sose lehet tudni. :-/
A töltött fegyvert ne hagyd elöl amikor alszol. Ha valaki be találna menni ne te adj fegyvert a kezébe miközben te tehetetlenül fekszel.
Tedd olyan helyre ahol nem látszik, de egy mozdulattal elõ tudod rántani.
Igen, paranoiás vagyok.