-
Az én meglátásom szerint, igazából nem is a "menekültek" az igazi ellenség hanem a liberalizmus elmebeteg szennyét fröcsögõ felforgatók. Ha lesz valamiféle fizikai harc, akkor remélem kihasználja a társadalom a lehetõséget az öntisztulásra. Az a nevetséges, hogy elég lenne az emberiség 1%-át eltakarítani és maximum másik 1-2%-át jól pofán verni ahhoz hogy békében és viszonylagos jólétben élhessen az összes többi ember....
-
Tényleg azt gondolod hogy ilyen egyszerû?
-
Igen. A nagy dolgok midig egyszerûek.
-
Ha jol csinalsz valamit akkor egyszerûnek tûnik.
-
-
-
Magyar Idõk: Fegyvert fogtak a menekültek a magyar katonákra
http://index.hu/belfold/2016/02/19/m...yar_katonakra/
Index írja, nem valami névtelen blog, úgyhogy igaz lehet.
-
Én már semmin sem csodálkozok... De nem az Index írja, hanem a Magyar Idõk, az Index "csak" átvette a hírt. A Magyar Idõk honlapján bõvebb a cikk. Miszerint a magyar hatóságok értesítették a szerbeket, akik elfogták a csoportot, de már nem találtak náluk fegyvert. Viszont írnak fegyverhasználatról is, miszerint egy embercsempész autó áttörte a hatósági zárat. Arra rá is lõttek. Folytatás szombaton, vegyék meg az újságot....
Nem tudni, hogy tényleg fegyver volt, tényleg menekült volt, tényleg csõre töltött volt? Fõleg a másik hírrel együtt kezelve. Simán elképzelhetõ, hogy a menekülteket kisérõ embercsempész kezében volt a fegyver. Mint ahogy az is, hogy a drága pénzen vett fegyvert eldobták, elrejtettek a határban.
A Magyar Idõket viszont nem fogadom el tárgyilagos hírforrásnak (tudom, ez az én bajom). Amit írnak az megtörténik (általában), de csak azt írják meg ami a kormánypropagandának a hasznára van (a kivétel erõsíti a szabályt).
-
"A járõrözõ magyar rendõrök és katonák ugyanis egyszer csak észrevették, hogy a határszakasz szerb oldaláról egy nagyobb csoportból valaki csõre töltött kézifegyvert fognak rájuk."
Nem vagyok szakértõ, de gondolom ez egyáltalán nem így mûködik :D
-
Én is gondolkoztam rajta, hogy 1. honnan tudják hogy csõre volt töltve. 2. Messzirõl honnan tudták hogy lõfegyver van nála és nem egy játék?
De majd meglátjuk hogy mi lesz a magyarázat. :)