magyar sajtó akcióban... szégyen gyalázat
Printable View
magyar sajtó akcióban... szégyen gyalázat
"501 határsértõt fogtak el péntektõl vasárnapig az ország területén"
És nem is fognak megállni, ameddig nincs nyílt tûzparanccsal ellátott járõr, meg aknazár a kerítés mellett.
Amúgy egyszerû lenne, a határra pengés drót, tõle 20m-re dupla kerítés a kettõ között 10m aknamezõ, és ettõl 50m-re távirányított claymore aknák átfedésben lévõ szórási zónával. Felébe sem kerülne mint amit jelenleg ráköltünk a dologra......
Nem, persze hogy nem fognak megállni. Ide a pengésdrót édeskevés.
ahogy Shadow177 is írta ide tûzparancs kell!
Most jön a 2. felvonás. Az ide nyár igen durvának ígérkezik.
Ha még csak durvának!!!
Már oltom a családot, hogy készüljenek de szarnak rá!
Miért nem kezdetem el idõben a vadászképzést...:mad::duhos:már lenne fegyvertartásim meg puskettám legalább 2.
Most marad a gumis oszt aki nem magyar és pattog már terelem is arcon.
Nem tudok jobbat.:(
Ha ez így megy búcsúzhatunk a "szép kis otthonos világunktól"!
Kitartok az utolsó töltényig!!!!!
Sajnos az éles fegyverrõl már én is lecsúsztam. Marad a csigás, pengés vesszõkkel, a gumis puska/buzogány/dárda/csatabárd/harci balta meg a remény. Minden esetre aki nem tudja vegytiszta magyarsággal elmondani hogy mi a túrót keres a zsákutcánkba, az rövid úton megdöglik. :pisztoly:
Nem lesz semmi. Mennek tovább Németországba. A kvótával hiába játszik az EU, az annyit jelent hogy Magyarországnak kötelessége befogadnia õket, viszont a bevándorlókat nem kötelezi arra hogy Magyarországon maradjanak. És nem is fognak. Ha kaphatnak németben 2000 Eurós havi segélyt, akkor nem fognak Magyarországon letelepedni 100 Euró segélyért. Szóval szerintem egyelõre még annyira nem érdemes kétségbe esni.
Sajnos elõbb utóbb nem csak azokkal kell szembe nézni akik délrõl jönnek, hanem a nyugatról/északról kiebrudalt felbátorodott erõszakoló rabló ork hordával is.
Igenám, de az a kurva kvóta!
Itt pihentetni a népet hónapokig, gyerekeink, lányaink kitéve az erõszaknak.
Nem kötelezi...és ha marad? Mert miért ne maradna egy kicsit ugye.
Az egész el lett baszva már az elején.
Nem vagyok szakértõ, de olvastam aknás határvédelemrõl és az alapján nem valami jó megoldás. Ezen kívül tök fölösleges is szerintem.
A tûzparancs nem tudom mit jelent pontosan azon kívül, hogy a felettes azt mondja lõj. De nekem teljesen egyértelmû lenne, hogyha valahol van egy országhatár, és a két ország között nincsen másra megállapodás, akkor ahol nincsen határátkelõ ott kellõ figyelmeztetés után, aki veszélyt jelent a határõrre (USA rendõri normák szerint, tht mondjuk fut felé, vagy nem hajlandó megállni), vagy az ország lakosságára, hozhat betegséget tudatosan, lehet nála bármi (stb)... szóval a fentebbiek teljesülése esetén simán meg kell állítani a behatolót, akár az élete árán is.