..aha.. Michael Jacksont játszottál? :D
Printable View
Jah az orom is leeset! XD
Volt már sokszor közröhely tárgya a kezem pár elfoglaltságom után! :D
Pl egyszer belenyultam a festékbe belleset dolgok után. Nem akartam kiönteni a festéket. Majd lemosom és jo lessz. Aha a piros festéket kb ugy tudtam lemosni nitrohigitoval meg ultra dermel hogy egy hétig rozsaszin volt a kezem! :D
Meg volt hogy a Nitrogén dioxid olyan sárgára marta a böröm pár ujamon mintha valami kinai láncdohányos ujai lettek volna.
Tegnap olvastam a neten, hogy Elon Musk, aki többek között a Tesla elektromos autógyár tulaja, mindenkinek elérhetõvé tette a Tesla szabadalmakat.
Bármelyik autógyár hozzáférhet, az alapján gyárthat elektromos autót.
Ez mind szép és jó, az egész média könnyes szemmel cikkezik a jóindulatáról.
De valahogy azt sehol sem olvastam ezekben a cikkekben, hogy mostanában kezd/kezdett építeni a tag egy közel 5milliárd $-os giga nagy lithuim akkumulátor gyárat, ami az elektromos autók alapeleme...és valljuk be, nem mindegy, hogy csak a saját autóiba gyárt, vagy a fél piac tõle fog venni.
Egyébként ügyesen csinálja, bírom a fickót :)
Ez jó hírnek tûnik! Remélhetõleg elterjednek végre az elektromos autók és akkor azokat otthon is lehet a tetõn lévõ napelemmel tölteni..
:thumbup
... bár gyanítom hogy ez a biznisz sem lesz egészen olcsó számunkra.. hiszen valamibõl meg kell élniük szegény nyomorgó kapitalista bácsiknak...
Nagy elõnye az elektromos autóknak hogy csendesek. De majd mikor tömegesen halnak a gyerekek, mert nem hallották a közeledõ autót, akkor lesz nagy elõnye az hogy csendes. Este falun csend van, egy falusi se néz szét az úton köztük én is, ha nem hallja hogy jön egy autó. Mondtam is ismerõseimnek, mikor feljavított állapotban okosakat beszéltünk a jövõrõl, hogy ha engem egyszer elfog ütni egy autó, az tuti elektromos lesz.
Az elektromos kerékpároknál is elõjött ez a probléma. Komoly sebességet ki lehet belõlük hozni, de semmi hangjuk sincs. Elég veszélyes, és mivel halk és tekerni se kell, elbambul aki vezeti.
Barkas, vagy IFA hang miért nincs a választékban? :D