Az az akku ha jól sejtem a HG2, ami 18650 méretû.
Az E05 nekem is tetszett, de én hamar eladtam, nem bízom az olyan lámpákban, amik álló helyben lemerülnek, márpedig én kiugróan magas készenléti áramfelvételt mértem az E05-nél, ráadásul ebben még kisebb kapacitású 14500 akku van, ezáltal az üzemidõ is töredéke egy "rendes" akkuval üzemelõ elemlámpának.
18650 akkut használó lámpából van bõven alternatíva olcsóbb-drágább, nézz szét a blogomon, találsz mindenfélét, igaz ma már olcsóbb lámpákról nem igazán írok, mert egyik nap még van és létezik, másik napra meg már nincs az adott termék, így nem sok értelmát láttam azoknak a teszteknek. Olcsóbb kategóriában olyan ~4500Ft körül a Convoy S2+ talán a legjobb választás, nem igazán van ellenfele. Ha töltõd és akkud van, akkor már tudod is használni. Ha távolabbra is szeretnél világítani akkor jó lehet az M1, vagy ha kifejezetten távolra akkor a C8+. Ezekrõl írtam cikket, csak vissza kell keresni, megbízható lámpák eléggé. Aztán innen lehet felefelé lépkedni, amit a pénztárca enged, határ a csillagos ég :)