Gyere at, van multimeterem itthon, kolcson adom :haha:
Printable View
Gyere at, van multimeterem itthon, kolcson adom :haha:
Ivóvíz még nincs, de szürke víz már van. Nem kell a hóval tökölni, megolvadt a jég, lehet meríteni. Szépen folyik az árokban. Nem tudom mennyire tiszta, de vécéleöblítéshez tökéletes.
Kérdés: szerintetek mosogatásra is alkalmas lenne?
http://i.imgur.com/P8ZSjyh.jpg
Anyam esovizet gyujt egy ciszternaba, ugy, hogy a haz teteje gyujti es eso csatornasn keresztul megy a ciszternaba. O azt hasznalja mosogatasra, es mosasra automata mosogepbe, valamint furdesre, bojleron keresztul mar tobb mint 10 eve. Rak bele fertotlenitot, es annyi. Talan szures es forralas utan megprobalhatjatok. De ilyen esetre lehet megerne beruhazni egy kisebb viztisztitora.
Asszony kiment, hozott be belõle egy vödörrel és mondja hogy "mi ez? szerinted ez tiszta? az egész barna!".
Erre mondtam neki hogy "persze hogy barna ami most a vödörben van, mert amit én hoztam be az tiszta víz volt, te meg hoztál be az árok aljáról egy adag sarat".
:haha:
Nem tudom hogy gondolta. Óvatosan kell merni és akkor tiszta a víz. :)
Volt egy weboldal, olcsó víztároló hordókkal meg ilyesmikkel. Nem ártana újra megkeresnem.
Nem tudom nálatok milyen árban van de itt már $50 lehet kapni használt IBC tartályt. Kimosod jól és lesz 1000 liter vizet ha megtoltod. Én most szereztem 3 db 200 literes hordót.
Jó tipp, Google-n 200-250 között van újonnan. :) Elmentettem kedvencek közé.
Asszony volt a boltban, jött hazafelé, megint leállította a pasas. Hogy nem-e vihetné el kocsival. Meg hogy õ tud-e vezetni. Meg hogy neki kellene egy sofõrnõ, és hogy az asszonynak van-e jogsija hogy õt fuvarozná. És hogy õ a közelben lakik egy tanyán. És hogy az asszony egyedül él-e. Mondta neki hogy nem, hanem férje van. Erre a válasz hogy "Az baj, mert elhívtalak volna randira".
Valami nyugdíjas 65 éves öregember. :huuu:
Fekete autója is van, úgyhogy a kék mellett a fekete kocsikat se árt figyelnem, mikor a biztonsági kamera felvételeit nézem.
Az asszony azt mondja hogy nem tudja eldönteni hogy az férfi csak kedves vagy gyanús.
Szerintem gyanús, mert az asszonyt követte, meg többször is megállt vele beszélgetni. De az hogy idejárkált a kocsijával a ház elé, meg egyszer be is jött és itt állt percekig, az szerintem nagyon gyanús. :hogymi:
Lehet, hogy az öreg csak egy vén kujon, akit még mindig hajt a vére a szoknyák után. Biztos, ami biztos alapon, nem mondom, hogy pisztolyt, de egy gázsprayt mindenképpen vehetnél a párodnak és megtaníthatnád a használatát.
Viselési engedélyünk egyikünknek sincs. (Rohadt drága a mi pénztárcánkhoz mérve.) Adtam neki egy bicskát, de azt mondja hogy nem találja. Most meg adtam neki egy multitoolt, azon van penge is.
Figyelem a biztonsági felvételeket, de gyanús az öreg, az biztos.
Nem tudom, hogy milyen a párod stressztûrõképessége, de én a lehetõ legegyszerûbb eszközt adnám a kezébe, amit stresszhelyzetben a lehetõ legkönnyebben tud használni, pl. fixpengés kés, gázdeó, DA gázrevkó. Beszéld meg vele, hogy mi állna hozzá a legközelebb és gyakoroljatok egy picit. Tedd partnerré a dologban és világítsd meg, mitõl tartasz az öreggel kapcsolatban. Remélem, alaptalanul aggódsz miatta és sosem lesz szükség ezekre a dolgokra.
Hogy áll a szivattyú probléma megoldása? Gondolkodtál azon, hogy esetleg egy tartalék, kézzel mûködtethetõ szivattyút/kutat is beépítesz?