Gondolom hogy a többség nem bízik senkiben, vagy egyedül akarna venni valamit nem közösben, vagy túl bonyolultnak találja a dolgot.
Printable View
Gondolom hogy a többség nem bízik senkiben, vagy egyedül akarna venni valamit nem közösben, vagy túl bonyolultnak találja a dolgot.
...lehet én vagyok naiv,de hiszek abban,hogy vannak normális jó emberek.Lehet tévedek,mert azt hiszem,ha én nem lopok akkor más sem!Idézet:
a többség nem bízik senkiben
De nem tudom mennyire lenne logikus,ha valaki jelentkezik,megcsinálja,az ismerkedési procedúrát,a telek bejárásokat,az ügyvédet..zsebbe nyúl,kifizet pár százezret,együtt dolgozik,pihen a többiekkel,elaltatja az éberségüket...majd egyik nap...az ördögi tervét végrehajtja és...... ellop a garázsból egy közös teszkós fûnyírót! :haha:
...legalább lesz mit enni a kutyáknak! :cool:
Mindenki egyedül venné a saját részét,telekkönyvbe bejegyezve.Mindenkinek meg lenne a saját/privát része(akár saját wc is lehet),olyan menedéket tesz ,amilyet akar.Idézet:
egyedül akarna venni valamit nem közösben
A lényeg...egy mondjuk 3000m2 telek mondjuk,1 milla....../4......250000 ezerért mit kap valaki?
Így kap 750 m2...amíbõl a privát szférára ,ha egyedül tulaj akkor sem használ 150 m2 többet!..és hányszor jár ki nyaralni?
De most tényleg,gondolkodjunk már!
Hát ugyan azt kell végigjárni,mintha egyedül csinálná...kiválasztás,ügyvéd,aztán személyre szabás.Idézet:
túl bonyolultnak találja
De mondom,az elõny,hogy a közös dolgok negyedébe kerülnek!
Ami szerintem nem mindegy.
nem kell négy villanybevezetés,négy ciszterna,négy kiülõ,stég,játszótér,bográcsozó,szerszámt ároló!
Ha valaki félti a lapátját,írja rá "enyimé"!:)
Egyetértek, csak mondom hogy van néhány dolog ami miatt nem szívesen lépnének bele a közösbe. De nem tudom.
Közös lónak... Az a baj, hogy lefele menet egy autós felb...sz, mire leérsz meleg van nyûgös vagy oszt látod a hûtõböl kifogyott a hideg sör, kifelemenet a langyos sörrel a kezedben látod, hogy a preppertársad meg a kedvenc helyeden ül. Na ennyi elég egy úriembernek, hogy beszóljon keserû szájízzel valamilyen ürüggyel, ha nem is komolyan. pld: még nincs lenyírva a fû, a múltkor én lenyírtam mire jöttetek. Innentõl kész a rossz viszony. Ha meg asszony van... Manapság senki nem "kezeli" Õket, és belepofáznak mindenbe és keltik a feszültséget. Sajna ennyire egyszerû a képlet. Sajnos.
..legyen így!Nekem mind1.Idézet:
Közös lónak...