Festett rétegelt lemez? erõs, ha nem kap vizet, mert jól le van festve, akkor nem rohad
Printable View
Festett rétegelt lemez? erõs, ha nem kap vizet, mert jól le van festve, akkor nem rohad
Hogyan fog mûködni a szennyvíz aknád? Zárt és szolgáltatóval szállíttatod el a szmötyit? Vagy Te szivattyúzod ki?
Na azért kérdezem, mert ha az utóbbi, akkor nem kell teljesen kiszivattyúzni és marad belül ellennyomás.
A tartály kialakítását tekintve szerintem bírnia kellene a föld nyomását. Elvileg arra tervezték, hogy folyadék legyen benne. A formáját tekintve meg könnyebb lenne belsõ nyomással szétrobbantani, mint külsõ nyomással összeroppantani. Fõleg, hogy mindenhol ívelt. Én simán elásnám a helyedben...
Körbe 10 cm beton , vasalva .
Leginkább csak az alját féltem,mert az nagyon vékony és az nem is ívelt, a többi szerintem bírja.
Szippantó kocsival gondoltam az ürítését.
Fektetve ezért oldalt lesz.
Abban az esetben talán a legjobb megoldás a beton. Ha van zsaluanyagod, akkor egyenletes 15 cm-re megcsinálod, de jó sok vasat rakj bele.
kanalfaragos tema, nemreg fedeztem fel az instagramon ezt a teknikat es gondoltam megosztom itt veletek.
egyszeruen berakod a kanalat a sutbe es 180 fokon 1,5-2 oraig sutod a kanalat, ezutan nagyon szep barnas szint fognak kapni.
Csatolmány 8434
eddig csak kanalakkal probaltam de szerintem barmilyen fa targyat lehet igy kezelni, ha befer a sutobe:)
Végül gázolajjal jól átitatott colos rétegelt lemezt tettem oda. Betemetéskor beszapoltam, remélhetõleg mire elrohad a fa a föld bekeményedik.
Nagyon agyagos, nehéz volt kifaragni is a gödröt, még kályhás is vitt belõle :)