Michonne
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...28361958_n.png
:D
Printable View
akkor
megnéztem mindhárom évadot. a nejem a teljesen készvan hogy nincs 4 évad még mert rákattant teljesen :haha:
nekem vannak fenntartásaim mert:
Rick ahhoz képest hogy rendõr sok védelmi és stratégia hibát csinált. az autópályán csak úgy álldogálnak semmi védelmi alakzat. nézelõdnek ténferegnek ahelyett hogy rögtön gyûjtögetésbe kezdenének. a farmon semmit nem csináltak akkor sem amikor az öreg Hershli megengedte hogy maradjanak. a börtönt nagyon jó technikával kezdték megtisztítani de utána ez abbamaradt. szerintem kint az udvar felõl körbejárni minden ajtót kinyitni és sorban a nyílt terepen meg a kerítés mögött elintézni õket. folyó mellett vannak de meg sem próbálnak vizet bevezetni valahogy. találtak rabokat akibõl 2 jó fiú lett és nem kérnek segítséget pedig biztos ismerik az alaprajzot meg hogy mi hol van.
szóval a börtön jó hely nagyon de nincs megtisztítva és átkutatva hasznos dolgokért. fegyvert és e.ü. nem is keresnek.
udvari rész nincs elzárva semmilyen formában csak a kerítés. amikor megtámadták õket akkor jut eszükbe a karókirakás meg hogy oda vonszolják a buszt a kapu elé.
és még van pár dolog de azért jó kis sorozat. biztos nem lenne benne semmi izgalom ha úgy csinálnák ahogy gondolom meg ahogy logikus szerintem :D
Az crossmotor kerék a Harley-n?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
biztos defektet kapott és ezt találta. légy kreatív világvége van :haha:
mikor lesz 4 évad ? a nejem tisztára rá van kattanva :D
Májusban kezdték forgatni, gondolom október-november környékén jön.
Várós.
Októberben jön a következő rész.
Tavaly ilyen tájba jött ki az elõzetes! :)
Feltûnt valami valakinek abból a jelenetbõl mikor a 3. évad zárójában Rickék hallgatják ahogy Andrea fejbe lövi magát?
Hallatszik a lövés és utána a hüvelycsörömpölés pedig Andrea Rick Colt Pytonjával lövi magát le ami egy REVOLVER!!! :):)
Na, az elmúlt idõben az államvizsga miatt hanyagoltam a filmeket, a fórumot, kb mindent, aztán a végeztével emlékeztem arra, hogy meg akartam nézni valami zombis sorozatot, amirõl itt olvastam. :) 4 nap alatt lenyomtam a 3 évadot, s nagyon ráfüggtem. :D
A második évadban engem Lori és Carl sokszor idióta viselkedése bosszantott, de nagyon. Elõször is Lori elmegy egyedül egy revolverrel megkeresni Ricket, Hersel papát és Gleen-t. Könyörgöm anyukám, fog már fel, hogy a világnak vége van, s a nõi szeszélynek és feminizmusnak nincs semmi helye a világban! Ha azt mondja a férjed, aki már többször is kihozott titeket szorult helyzetbõl, hogy ülsz a seggeden, akkor bizony ülsz a seggeden! No meg Carl... elmondják neki, hogy mindig legyen szem elõtt, erre elindul kóvályogni, csavarogni, elindul zombikat dobálni kõvel(!!!), elindult az éjszaka közepén a vadonba megkeresni Ricket! No meg, amikor Rick ki akarja végezni Randell-t. Elõtte pár órával a mocsárba ragadt zombit még nem volt képes lelõni, de 2 óra múlva már bátorítja az apját, hogy lõdd le, öld meg, ez a helyes. A kis hentes. :)
Mondjuk a 2. évad utolsó részének a vége kicsit furcsa volt: Rick és Shane elmennek sétálni, s már egy órája sétálnak, aztán valahol a semmi közepén megállnak lerendezni a dolgot, ekkor Rick kinyírja Shane-t, majd arrébb megy pár m-t, aztán Carl nyírja ki zombi Shane-t, sétálnak pár m-t, s már ott van elõttük a farm. Most akkor távol voltak a farmtól vagy közel hozzá?
Shane-t egy furcsa fickónak tartom. Alapvetõen sok mindenben egyet kell, hogy értsek vele. Például közülünk ki az, aki hidegvérrel végig tudta volna nézni, hogy a zombikat terelgetik a pajtába, s ki az aki nyugodtan tudott volna így aludni? Teljesen jogosan nyírta ki õket, ezen nem kellett volna egy percig sem gondolkodni. De ott az eset a parkolóban, amikor el akarják engedni a gyereket. Elkezdenek lövöldözni, verekedni, törni-zúzni. Addig oké, hogy ki akarja nyírni Ricket, de ezt ott kell ahol a legtöbb a zombi? Az útkeresztezõdésben nem jobb lett volna? Nem értem.
Még valami: Rick egyenruhája eltûnt a harmadik évadra. Mintha ennek szimbolikus jelentése lenne. A második évadig Rick mindig az egyenruháját hordta, kimosták neki, mindig õ volt A RENDÕR: megkeresi az eltûnt kislányt, megmenti a kerítésre akadt Randell-t, ellátmányt akar neki adni, elereszteni, aztán nem képes kivégezni, s ismét elvinné kocsikázni. Tehát becsületes, jófiú, aki még mindig A RENDÕR. Aztán a 3. évadban már nincs semmi az egyenruhából, s Rick se már A RENDÕR: szívfájdalom nélkül otthagyja a táskás mukit az úton, a tébolyodott vadászt is odalöki a zombiknak, s Carl-t se dorgálja meg különösebben, amiért lelõtte a Kalóz kapitány emberét, aki át akarta adni a puskát. Egyébként nem ítélem el Ricket, mert a csoport megmaradása a legfontosabb, s ha meg kell halnia valakinek, akkor azok ne õk legyenek.
Andrea halála se tiszta számomra. Kemény csajszi lett belõle, 3 zombi csüngött a nyakán, s egy krumplihámozóval elintézte az összeset, de Milton zombi már kifogott rajta. Valahogy nem hiszem, hogy ne tudta volna kinyírni sérülés nélkül, s szerintem nem reális az sem, hogy lelkizünk a haldokló Miltonnal, ahelyett, hogy próbálnánk magunkat kiszabadítani.
A negyedik évad izgalmas lesz, már alig várom. Nem tudom mit tartogathat. Berendezkednek a börtönben, de mit csinálnak a sok nyugerral? Miért nem költöztek át vúdböribe? Elvégre komfortosabb, s bár védelmi szempontból a börtönnel nem ér fel, de azért védhetõnek tûnt, bár a Kalóz kapitány nyilván ismeri a gyenge pontjait, de a 2 csicskájával nem sokra menne. Ha már a börtönt választották, akkor szerintem komfortosabbá kellene tenniük a vúdböriben lévõ dolgokkal: ruhák, matracok, gyógyszer, alkohol(!!), generátorok stb. Tuti, hogy a katonai jármûveket is bevinném az udvarra, elvégre azok sose rosszak ha vannak. :) Az õrhelyet is átalakítanám, nem hiszem, hogy az a pár fa raklap sokat érne. Biztosan van vúdböriben néhány zsák, amit meg lehetne tölteni homokkal, s azokkal, valamint a kocsiról leszerelt géppuskával már hatékonyabb õrhelyet kaphatnának. Fentebb említettem az alkoholt: jól éghetõ anyag, fertõtlenít, jókedvre derít és akár Molotov - koktélnak is alkalmazható. Hersell papa törzshelyérõl lehet vittem volna egy pár kartont, persze ha nem kellett volna sietõsen távozni.
Ami zavaró a sorozatban (Lori és Carl hülyeségein kívül) az, hogy sokszor újratöltés nélkül kilõnek vagy 100 lõszert egy pisztolyból vagy sörétesbõl! Pl Hersell a 2. évad végén, vagy valamelyik jelenetben Ricket is figyeltem, hogy a revolverrel vagy 30-at lõtt egyszerre. :D A zombik feje kezd gyengülni. 8 centis bicskával átszúrni a koponyát? Cipõvel szanaszétrúgni 1 rúgásból? Akkor Andrea hogy törte ki rúgással a fogait a láncosnak, hisz a többi zombi ennyitõl már rég elvesztette a fejét. Meg mintha le is lassultak volna. Az elsõ évadban, amikor belovagol Atlantába még csak úgy vágtat a sok futkározó zombi elõl, most meg csak vánszorognak, vonszolják magukat.
Jah meg Dale tárgyalási gondolatai Rendell ügyében is vicces volt. Kedveltem Dale-t, de hé: vége a világnak, nincs idõ ügyvédesdit játszani.
Összességében rohadt jó sorozat. :)
Jah, és bögre niggerezésén jót röhögtem. :D