Mentem az iroda-üzletbe, találtam új nyomtatót 140 dollárért. Aztán hazajöttem és megvettem ugyanazt a típusú nyomtatót Amazonról, 100-ért. Így vehettem 3 olcsó filmet is mellé és még maradt is kábé 20 dollárom. :thumbup
Printable View
Mentem az iroda-üzletbe, találtam új nyomtatót 140 dollárért. Aztán hazajöttem és megvettem ugyanazt a típusú nyomtatót Amazonról, 100-ért. Így vehettem 3 olcsó filmet is mellé és még maradt is kábé 20 dollárom. :thumbup
Canon PIXMA MX922 Printer with Scanner + Copier + Fax
Valószínûleg úgyis ugyanarra használom mint a másikat használtam. Fekete fehérben nyomtatok vele is vagy 10.000 lapot. :) A másik nagyon jól bírta, csak elkoszolódott a feje, régebbi típus amit már nem lehet megkapni ($50-ért vettem, most meg már $150), hibákat jelez, meg bekapcsolni is nehéz. Úgyhogy jó lesz ez az új. Jó hogy itthon felírtam hogy miket láttam Amazonon, így össze tudtam hasonlítani a típuskódot a boltban. Szeretek okosan vásárolni. :cool:
Megnéztem az Amazonon, jófajtának tûnik. Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
Ha napi szinten használod nem fog beszáradni a nyomtatófejbe a tinta. Színest is használd ha ezt a problémát el akarod kerülni.
Mindazonáltal nékem a Samsung ML-2165W WIFI-s lézeres jött be eddig a legjobban.
http://p1.arukereso.hu/mid/90762702....g-ml-2165w.jpg
Ritkán nyomtatok, ez miatt a régi HP tintasugaras sajna be szokott száradni.
Azzal én nem sokat érek, mert az én utolsó telefonom még valahogy így nézett ki. (A márkája nem biztos hogy ez volt.)Idézet:
Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
http://wordtree.com/wp-content/uploa.../Old-Nokia.png
De azt is eladtam vagy 10 éve. :haha:
A HP márkával voltak bajaink. Volt egy HP nyomtatónk, 8 centirõl leejtettem és azonnal elromlott. Néhány papírfecnin kívül nem is nyomtattam ki vele mást, elõtte. A Canon magas helyekrõl is leesett, de sose lett baja tõle. Úgyhogy maradt a márkahûség és az új is Canon lesz.
Pár ezer forintért vettem használtan. Nekünk bejött!
Tésztát is jól készít a veknis kenyereket-kalácsot meg full automatikusan.
Csatolmány 5427Csatolmány 5428Csatolmány 5429Csatolmány 5430
Azoknak jó, akik tudni szeretnék mi van a kenyérben, de nincs idejük a tradicionális módszerekkel pepecselni. Hátránya, hogy a fogasszíj 3-4 évente el szokott benne öregedni és szétporlad (amit pótszíjat árulnak, az ugyanolyan szar mint a régi, olyan mintha valami megsárgult lágy mûanyagból lenne gumi helyett, ami idõvel kiszárad és szétesik), iparit meg a pontos méretekben szinte lehetetlen szerezni. :D Kerékpárlánc kéne bele. A többi része általában bírja. A fogyasztása nem érdekel, mert olyan minõségû kenyeret/kalácsot kapok cserébe, amit a boltban nem tudnék megfizetni. Mióta megvan, nem voltunk kenyérért. Tapasztalat, hogy néha a süteményeket is érdemes kenyérlisztbõl készíteni, a kenyerek meg (vajjal-tejjel) annyira finomak, hogy a széleit is örömmel szoktam megenni, amíg a bolti kenyérnél általában a kutya kapta meg. Ha sütés után felszeleteled, és bezacskózod, vagy rongyba tekered, nem fog kiszáradni.
Csatolmány 5431
Anyámnál is a második megy tönkre a szíj miatt, ráadásul úgy van összerakva, hogy roncsolás nélkül szét sem lehet szedni.
De direkt csinálják.
Bezzeg a 20 (25?) éves japán "funai" kenyérsütõk. néhány darab még mindig kitûnõen mûködik.
Csatolmány 5433
Akkor még nem úgy tervezték a gépeket, hogy max 2 év (mire lejár a garancia) és kb tényleg csak annyi.
Megvettem a régi nagy álmomat!
Már akkor nagyon tetszett, amikor 2003 táján megjelent, de az új árát persze nem tudtam kifizetni érte.
Most így 11 évesen töredék áron már elérhetõ, megfizethetõ lett a számomra!
Ez egy megkímélt, Németországból behozott darab.
Óriási élmény vezetni. :D
Jó magam vettem egy eredeti SJ4000-es sport kamerát. Eredetileg youtubeozni vettem, de még rendesen nem volt használva. Ebben az istentelen melegben nincs kedvem semmihez se.
http://www.sjcam.com/110-thickbox_de...-sport-dvr.jpg