Szerintem ez teljesen normális. Aki nem akar monoklit az ne menjen oda.
Ez olyan mint a kocsmai bunyó.
Printable View
Szerintem ez teljesen normális. Aki nem akar monoklit az ne menjen oda.
Ez olyan mint a kocsmai bunyó.
A nagy cégek vezetõi elmondhatják, hogy sikerült teljesíteniük azt hogy az emberek egy részét úgy irányítják ahogy akarják. Azért vicc ez, volt az a videó is ahol már 2 nappal vagy mennyivel az új iphone vagy mi a szar érkezése elõtt a bolt elõtt vártak és amikor bementek megvették a cuccot, utána megkérdezték a tv-sek az embereket hogy miért is van erre szükségük, konkrétan értelmes választ egyik se tudott adni, volt aki azt mondta hogy nem tudja minek neki de kell.
Olyan Magyarországon is volt. Azt hiszem az Index készített róla riportot. Napokig kint sátoroztak a bolt előtt az emberek. :hogymi:
Azaz szerintem egyre gondolunk.
Még ha éheznének és ételosztás lenne még megérteném de egy kurva telefonért ami fél éve múlva felébe fog kerülni azért minek????
Itt már nem sokban különböznek a Csenyétei cigányoktól...
Alex csapata nagyon ért a videókészítéshez. :cool:
Szánalmasak. Mást nem tudok rájuk mondani.
Fekete péntek + bevásárlás karácsonyra + közelgő szeretet ünnepe + bunyó + sokkoló
http://www.youtube.com/watch?v=zdSOylJQkIo
Ezen már tényleg elröhögtem magam! :haha:
Egy szakállas vicc,elnézést aki ismeri....megy egy ember az autópályán a forgalommal szemben,hallgatja a rádiói,bemondják:vigyázat egy autó szembe megy a forgalommal...felnéz emberünk,így bosszankodik :--egy?mind szembe megy!
Mostanában egyre inkább szöget ütött a fejembe egy gondolat.hogy a prepperek,világvége várók,felkészülõk mennek szembe vagy a nagy tömeg(zombik),akik cél,akarat,vágy nélkül üres tekintettel,poshadt szájjal buszoznak a munkahelyre és ha fõzni akarnak le kell menni minden nap háromszor a boltba.Míg a felkészülõ tervez,nyitott,tesz valamit önmagáért.