De, be voltam jelentkezve youtube/google fiókba.
Az a komoly, hogy így követi a google bot a böngészést...
Végül is nem nagy cucc, mert letiltom, csak mint érdekesség írtam le.
Printable View
Ha arról az oldalról jön a reklám, akkor nem a Google bot hibája, hanem az oldalon lehetett valami spy-bot féle. Ha a Google küld reklámokat, akkor igazad van, bár a Google nem szokott a beszélgetős fiókba küldeni. Van egy olyan, hogy "Promotions" vagy micsoda, mostanában odateszi a Google által küldött reklámokat.
Aztán majd csak akkor forgalmazhatják ha hozzáférést biztosítanak a szükséges szervezeteknek.
Az egyetlen hozzászólón is látszik, mûködik az agymosás:
"gratulálok! Nagy ötlet! Ezentúl a terroristák gond nélkül megbeszélhetik, mikor, hol....
...
Engem nyugodtan lehallgatnak, legfeljebb kiderül nagy titkom, hogy mi lesz az ebédem, stb.."
he-he, ebbe pont elõre van telepítve minden kém program... :haha:
5 to Stay Alive: Digital Security
http://www.surviveanything.com/2014/...ital-security/
A lightbeamet most kipróbáltam, túlzás, ha azt mondjuk, hogy ki kémkedik éppen. Ez inkább arról szól, hogy mely domaineket bolygatod meg, ha valami oldalt megnézed.
Pl: A facebooknak is van néhány mellékoldala a reklámokhoz, képekhez appokhoz, az vagy a blog.hu-n is vannak belépéssel, reklámokkal kapcsolatos oldalak, vagy itt van a prepperforum, az imageshack-kal van kapcsolata, ha jól sejtem a kis képekkel kapcsolatban, meg talán a reklámokkal kapcsolatban.
Töredelmesen bevallom, nekem reklámblokkolóm van, így a mások által ismert könyvet/wcpapírt/utazást/kaját/bankot/stbt reklámozó csillivilli színes-szagos internet nekem kicsit spártaibb :)
Most csak próbaképpen kipróbáltam az egyik origo.hu-s cikket reklámokkal és anélkül: 15 reklámot számoltam össze blokkoló nélkül. És ez mind-mind különbözõ külsõ oldalakra mutat/onnan veszi képet/videót. Az origo.hu oldalra mutató linkek a lightbeamen megduplázódtak...
Mivel itt nem tudom hány reklám van, nem "reklámozom" a blokkolót, nehogy az adminok kidobjanak. :)
A maskme-t majd megnézem, ha nem felejtem el.
Sokaknak van, viszont ezzel pl. a fórum is rosszul jár. :( Meg mikor cikkeket írok, meg videókat feliratozok, a reklámblokkolás miatt abból se látok egy fillért sem, pedig van hogy több órán át dolgozom 1-1 videón. Én ezért sosem fogok reklámblokkolót használni, a kedvenc videósaim keressenek a munkáikkal, ez nálam elvi kérdés is. :)Idézet:
Töredelmesen bevallom, nekem reklámblokkolóm van
Ha gondolod, megfontolom, hogy a fórum alatt kikapcsoljam, remélem nincs teleszórva reklámmal.
A blokkolót azért használom, mert már elegem lett, hogy a weboldalak felületének közel 50% reklám...
Itt egy példa:
Olvasnék egy cikket, felül reklám, aztán a felénél is van egy, sõt, valami flash alapú izé is töltõdik, felvillanyoz, hátha a cikkhez egy szemléltetõ videó. Hát nem, egy akármilyen bank hitelreklámja, továbbgördítek közben kétoldalt reklám (mint a régi diafilmek két oldalán a lyukasztott sávok) és aztán az oldal alján még vagy fél képernyõnyi ajánlat/reklám.
Itt most UK-ban megjelent a vonatokon az a reklám, hogy saját magad nézz a reklám után...
Tele van pacázva néha egy-egy kocsi, hogy tedd ide a telefonod, ha NFC-s, meg szkenneld be ezt a qr-kódot, vagy küldd erre meg erre a számra az query szót és akkor ajánlatok között böngészhetsz...
Tanultam marketinget és mellette nagyon nem vagyok oda ezért a fogyasztói társadalomért.
Csoda, hogy utálom a reklámokat? :)
Annyira nincs. Nincsenek felugró reklámok, nincs flash reklám, csak néhol egy-egy kép banner, csak hogy a fórum az árát visszahozza.
Engem a reklámok 1 helyen szoktak idegesíteni, mikor felmegyek egy hírportálra és felugró reklámok vannak. (Például az Origo-n, Index-en, de a thatguywiththeglasses-en is vannak olyan reklámok.) Azokat nehezen viselem. De egy-egy banner, meg a videók elõtti rövid reklámok engem nem zavarnak. :)