-
az en macskamnak van egy kis kutyas beutese, ha lehet ilyet mondani ra.
szepen raportiroz mint egy kutya, amit eldobok azt visszahozza labhoz.
ha a felesegem jon haza fut az ajtohoz es csovalja a farkat:)
ha idegen jon a fojoson akkor is az ajtohoz szalad de akkor merges, fulek hatul, farka az egnek all es fuj:) a kis szaros mintha valami pitbull lenne:)
estenkent pedig a lanyom agyaban alszik es meg rem is mergesen nez mikor estenkent atnezek betakargatni a leanyt.
ez az elso macskam, kutyaim voltak eddig, de ez a macsek teljesen ugy viselkedik mint egy kutya. nagyon vigyaz rank:)
-
Egy valódi hír, Izlandról.
"Rendõrség vetett véget a macskák bulijának
A Sudurnes-i rendõrség megalakulása óta elõször hívták ki õket azért, hogy véget vessenek egy macskák által szervezett bulinak."
Biztosan annyira nyávogtak hogy már elviselhetetlennek találták a zajt környékbeli lakók. :haha:
http://i.imgur.com/iG9mrxP.png
-
-
-
-
-
-
Már korábban is írtam, csak rossz helyre a cicatémámat.
Hát múlt 7 szerdán elõkerültek az ördögök. Pedig már lemondtunk róluk olyan csöndbe voltak, azt hittük elvitte õket muter.
1 csíkos és 1 fekete maradt, most azokat szelídítem mert embert még nem láttak.
Gyerekek, hogy milyen vad tud lenni egy ilyen kis állat!:eek: A bengáli tigris szégyenkezhetne.
Tegnap jutottam el odáig, hogy a feketét kesztyû nélkül meg lehet fogni.
Úgy néz ki marad mindkettõ.:) 6-7 hetesek.
-
Én egyelõre csak könyörgök a családnak hogy hozzák õket utánunk. Elég fontos lenne, mert betegek és kellene nekik ez a hely, meg a fürdetés, gyógyítás. Muszáj hogy én törõdjek majd velük, mert más nem fog. :(
Az 1 macska ami velünk van, az elég boldog itt. Régen egy szót se szólt, csak ült egy helyen és vakarózott. Itt gyógyulgat, dorombol, hangoskodik, reggelente szaladgál és játszik. Ami egy 14+ éves macskánál nem rossz. Csak a többi macskának is itt kellene lennie.
-