Errõl már írtam:
nabukodonozor.webnode.hu/news/het-evvel-az-osszeomlas-utan-/
Printable View
Errõl már írtam:
nabukodonozor.webnode.hu/news/het-evvel-az-osszeomlas-utan-/
Morhpeus, ha gondolod itt nyithatsz neki egy helyet (blogot). (Akkor, ha folyamatosan írnál oda róla információt, kiegészítenéd hozzászólásokkal.) http://magyarprepperforum.org/forumd...oldalad-c%EDme
Konkrétabban?...tüske megy az ujjunkba?nem sikerül a busz vizsga?...mi az a nagy gebasz?..már csak azért kérdem mert soha nem történik semmi különleges...járvány?..volt is ,lesz is...háborúk?...volt is ,lesz is..gazdasági összeomlás..hol?..melyik ország vagy kontinens?.....ááááá..Idézet:
2. Jövõ szeptemberig nagy gebasz lesz. 2015-09 hó! Ahogy mi parasztok használjuk a holdállást a vetéshez, pároztatáshoz, az Illuminátik is mindig használják a hold és csillag állásokat. Eddig MINDEN eseményt ehhez idõzítettek. Mágia. Szóval szeptemberben lesz a nagy gebasz a csillagok.állása szerint. :-)
ezt utólag írom hozzá"...igaza van Daniui-nak,hogy nem akar rettegni tovább...lesz ami lesz...lesz amikor lesz...majd Isten eldönti...gyakorlatilag minden megvan ami pár hetes túlélésünket biztosítja...ha nagyobb gebasz lesz..hát akkor úgyis sok ingyen cucc,telek gyümölcs lesz...azt hiszem most már inkább élem a rendes életem..évente meg kicserélem a lejáró konzerveket,vizet...és ennyi...
na akkor megint ignoráltam egy elmebeteget ...:haha:
Valahogy hasonlóan látom magam is. Most még készülök dögivel, de a szükséges cuccok nagyobb része kb. nyár végére meglesznek - aztán már másra fogok koncentrálni (kert, barkácsolás, befõzés és hasonlók).
Konkrétan nem attól tartok, hogy nem lesz eszközöm túlélni, hanem attól hogy a tudásom és tapasztalatom nem lesz elég a túléléshez, illetve ami még fontosabb az önfegyelmem - ez a sarkalatos pont.
Az elõzõ oldalon le is írtam a lényeget, hogy jön a változás, egy-két nagyobb áramszünet is lehetséges. Tüntetések a városokban, elzárt gázcsapok, összeomlott tõzsdék és hasonlók sincsenek kizárva.
Hogy mi lesz azután: Háború? Teljes megsemmisülés? Apokalipszis? Béke? Orosz uralom? Aranykor? Csatlakozás az Intergalaktikus Föderációhoz? Antikrisztus? Marad minden úgy ahogy eddig volt? Új világrend? --- Isten tudja, de nem leszek teljesen felkészületlen, annyit már tudok. Mert én megpróbáltam felkészülni és ami azt illeti a mindennapok során még élvezem is a dolgot - Állami iskolába járni - legtöbbször az a dögunalom... Számomra.
Azt nem tudjuk mi lesz, de azt sejthetjük mi nem lesz.
Valahol olvastam errõl egy jó cikket, talán Hetesi vagy Molnár tollából.
Nem lesz, (akadozni fog, vagy hiány fog fellépni, nem fog mûködni):
Közbiztonság, egészségügyi ellátás, tömegközlekedés, élelmiszer ellátás, oktatás, energia szolgáltatás, tömegkommunikáció. Azt hiszem elég is ennyi mára.
Egyébként jóreggelt!
(6 óra minálunk)
ok..de ezekben a dolgokban nincs semmi extrém...mióta van villamos energia szolgáltatás?..no meg mi az ami nélkülözhetetlen villany nélkül? ..és a többi kényelmi dolog...mióta van?...ezek nélkül is lehet élni!!!..ja hogy nem ennyien és nem ilyen minõségben?...a kerék forog és mindig oda ér a szelep az aljára ha akarjuk ha nem...egyszer hopp-másszor kopp!..de ez nem gebasz..ez természetes önszabályzó folyamat ...és ez mindenkit és mindent érint a Föld bolygón..állatokat,növényeket,embereket......s okszor elnézegetem a kutyámat...jó fogberendezés és tömött bunda...oszt ennyi..mindent megold vele...még gyertya se kell neki...elgondolkodtató nem?
Lehet, hogy keverlek valakivel, de úgy emlékszem pont te voltál aki azt mondta, hogy bevásároltál, felszerelkeztél, aztán éled tovább városi életed. De lehet, rosszúl emlékszem.
Nekem semmi bajom azzal, ha összeomlik a jelenlegi szar rendszer. Pár éve környezettel harmonizáló gazdálkodást viszek, a szenyvizem, a szemetem magam kezelem ós igyekszek nem használni olyan dolgokat amit a rendszer ad. Beleértve a kemikáliát és az egészségügyet, oktatást, tömegközlekedést.
Két bûnöm van még: 3 fázis és kávé, de nem sokáig. :-)
..ezt most nem értem ,hogy ebbõl mit akartál kihozni???? :confused:Idézet:
Lehet, hogy keverlek valakivel, de úgy emlékszem pont te voltál aki azt mondta, hogy bevásároltál, felszerelkeztél, aztán éled tovább városi életed. De lehet, rosszúl emlékszem.
..ok de még mindig nem jött válasz ,hogy mibõl gondolod,hogy 2015-09 hónapbanIdézet:
Nekem semmi bajom azzal, ha összeomlik a jelenlegi szar rendszer. Pár éve környezettel harmonizáló gazdálkodást viszek, a szenyvizem, a szemetem magam kezelem ós igyekszek nem használni olyan dolgokat amit a rendszer ad. Beleértve a kemikáliát és az egészségügyet, oktatást, tömegközlekedést.
Két bûnöm van még: 3 fázis és kávé, de nem sokáig. :-)
?????????????????????????????????Idézet:
Nem lesz, (akadozni fog, vagy hiány fog fellépni, nem fog mûködni):
Közbiztonság, egészségügyi ellátás, tömegközlekedés, élelmiszer ellátás, oktatás, energia szolgáltatás, tömegkommunikáció. Azt hiszem elég is ennyi mára.
"Orosz katonai szakértõk szerint a NATO-nak mindössze két évre van szüksége ahhoz, hogy elvégezze az Oroszország elleni offenzíva megkezdéséhez szükséges átcsoportosításokat. Vona ennek kapcsán említette azokat az aggasztó jeleket, melyekben hazánk is érintett. Jövõ évtõl magyar vadászgépek részt vesznek a Baltikum légterének védelmében, emiatt egy esetleges Oroszországgal kialakuló konfrontáció esetén hazánk kényszerûségbõl részt venne a katonai konfliktusban, a nyugati tömb oldalán. Említette emellett, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter honvédelmi törvény módosítására tett javaslata alapján feltételezhetõ, hogy a háttérben elõkészületek zajlanak a háború esetén szükségessé váló törvények beiktatására."
http://www.hidfo.net.ru/2014/12/04/v...ja-nato-tagsag