Foleg, hogy nalunk a halaszlevet csak en szeretem, legnagyobb sajnalatomra a halakat sem eszik nagyon a lanyok, pedig en nagyon szeretem
ez Adam Csaba postjara irtam, csak benaztam
Printable View
Foleg, hogy nalunk a halaszlevet csak en szeretem, legnagyobb sajnalatomra a halakat sem eszik nagyon a lanyok, pedig en nagyon szeretem
ez Adam Csaba postjara irtam, csak benaztam
Akkor eheted egy pár napig, ha fõzöl... :thumbup
A hal nagyon egészséges, többet kellene nekem is fogyasztani.
Épp most néztem ozone network-on egy ismeretterjesztõ mûsort az alföldrõl és abban az volt, hogy Baján 66 kg az egy fõre jutó halfogyasztás egy évben.
A bajai hallének nincs is párja...
Buék mindenkinek!!
Ja BUÉK!..miért ne..végül is ingyen van! :beer:
Mondjuk nem rossz az év vége..amíg kicsit nem voltam(lent voltam a kutyával)már kötöttem is egy üzletet.
Cseréltem egy papírdarabot egy zsír új Haix nyári bakancsra(kihagyhatatlan volt :tapsol::szeret:)
Most beteszem a malackát a sütõbe és mixelek egy jó adag forralt bort.Ha esetleg a továbbiakban fura dolgok jönnek az nem én vagyok.....befolyásoltság alatt fogok állni!;)
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak! :)
Nálunk nem hiszem hogy lesz valami. De ha megint csinálunk egy adag húsos tésztát, akkor én attól már pont eléggé ünnepi hangulatban leszek. :D Talán van itthon egy kis alkohol is, de azt meg kell néznem. Esetleg majd koccintunk egyet.
Áldott Karácsonyt mindenkinek!
Mi lesz a menü? :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Nálunk a mai menü : halászlé, rántott ponty franciasalátával.
Még próbálok magamhoz térni a tegnapi borozás után. :D