Miféle? Mi volt a neve? (Küldd át privátban és utánanézek.)
Printable View
Miféle? Mi volt a neve? (Küldd át privátban és utánanézek.)
Elõfordulhat hogy csak egy reklám nem tetszett a vírusirtódnak és azt nézte be. Nálam nem jelez semmit. :)
De majd jobban utánanézek, meg csinálok egy fórumfrissítést is.
A 22-es kispuskas topicba irt hozzaszolasom nem jelenik meg, mert moderatornak kell engedelyezni eloszor...
Oké, elintéztem. :)
Ma gépközelbe jutottam és látom, hogy teljesen más a fórum. A tabletet mobilnak látja, ha gyors a Net, akkor is. Így mobil nézetet ad.
Szerintem nálad állítódhatott el valami, tegnap nem változtattam a fórumon. Azt hiszem tegnapelõtt frissítettem a statisztikákat, de az szerintem nem lehet befolyással a nézetre. :)
Attól hogy Doom rendszeresen össze-vissza szerkesztgetett, törölgetett, még nem biztos hogy jó megoldás a szerkesztés letiltása.
Én is gyakran dobok hozzá a hozzászólásomhoz plusz dolgot amíg nem volt utána másnak hozzászólása.
Így viszont 1 helyett lesz 2-3, információtartalom meg ugyanannyi.
Tudom és teljesen igazad van. Majd visszakapcsolom, csak gondoltam várok vele amíg elcsendesülnek a dolgok. Kb 12 topic-nak lett baja tönkrement. 2 törlõdött is, visszahozhatatlanul. :(
Ma majd megnézem hogy mit lehetne tenni, aztán visszakapcsolom a szerkesztési lehetõséget is.
Valami idõkorlátot nem lehet beállítani? Pl. hogy 10percig lehessen még szerkeszteni, utána már ne?
Nem tudom, nem láttam olyan lehetõséget. De majd megnézem. :)