Köszi, nem is oda szántam! :D
Printable View
Köszi, nem is oda szántam! :D
Én is belepörgettem és arra gondoltam talán azért oda került mert akkora állatok :)
Egy dupla hozzászólás egyikét töröltem. A chemtrailes tüntetéses hozzászólásokat áttettem a chemtrailes topicba.
Áthelyeztem Picsogi hozzászólását az élezõs topicba (link)Csatolmány 1649
Könyves topic áthelyezve.
Megvitatásra javasolnám, hogy a felkészülés a katasztrófákra fórumcsoportból átrakni a felszerelések fórumcsoportba az olyan topikokat, amik konkrét tárgyi dolgokról szólnak.
Ilyen pl. BOB, vagy amit ebbõl kimaradt, az egészségügyi csomag.. stb
Onnan jött az ötlet, hogy automatikusan (talán logikusan) a felszereléseknél kerestem ezeket, mikor valamit meg akartam nézni.
A felkészülés a katasztrófákra forumcsoport maradhatna csak a szellemi / elméleti dolgokra. Hogyan, miként, miért...
Érv még, hogy akkor a a felszerelések fórumcsoport kicsit duzzadna (1 oldal most) a felkészülés meg apadna (3 oldal most.)
Én áttehetem, bár a BOB a felkészülésrõl szól, nem feltétlenül hátizsákmárkákról. Annak külön van topicja. Ahogy az egészségügyi csomag is inkább arról szól hogy mit lehet beletenni, összeválogatni bele, nem arról hogy melyik márkát érdemes megvenni. A többieknek mi a véleménye?
Áthelyeztem a földnyelõs hozzászólást az Állatosból, az Egyéb katasztrófák topicba.
(Azért írjátok oda ezeket a hozzászólásokat, mert az ÁLLATOS helyett ÁLTALÁNOS-nak olvassátok a topic címét?) :haha:
Letöröltem egy lõszerkeresõs topicot.
Töröltem egy felhasználót mert ideiglenes (10 percig mûködõ) email címe volt.
25-30 hozzászólást töröltem a Szebbik nem topicból. Már nem mûködõ linkek és videók miatt.
Áthelyeztem néhány hozzászólást.