Eredeti hozzászóló
Dream_walker
Gyorsan az elején, a többit majd késõbb olvasom el.
Ne legyél ilyen mimóza.
Ezt már megbeszéltük. Az, hogy nem tetszik az, amit neked írok, nem személyeskedés. Még ha esetleg elképesztõ fontosságot is tulajdonítasz magadnak (mert hát tedd fel a kérdést, mégis miért kellene téged itt bárkinek meggyõznie? Miért kellene indokolni itt bármit is? Fõleg úgy, hogy leírtad, szerinted értelmetlen. Ez az álláspontod, miért várod el, hogy valaki itt koptassa a száját a te kedvedért? Feleslegesen, mert ismétlem, világosan leírtad, szerinted nincs értelme a bunkernek mo-n.), akkor se vedd ennyire komolyan. A hülyének nézésen meg ne aggódj, ha annak foglak nézni, azt megmondom, pontosan a megfelelõ szavakkal. Az személyeskedés lesz. Ez nem az. Nem minõsítelek téged, csak elmondom, hogy mit csinálsz. Ha nem tetszik, amit hallasz, nem a hírnök fejét kell levágni.
Jól megfogalmaztad. Nincsenek érvek. De pontosítok, és megismétlem, nekem nincsenek érveim. Lennének amúgy, de úgysem értenéd. Nem azért, mert hülye vagy, hanem azért, mert nem akarod megérteni, nem fér bele a saját valóságodba.
Te nem kíváncsi vagy mások álláspontjára. Te egy tetszõleges álláspontot vársz, hogy utána ismét elmondhasd, szerinted nincs értelme.
Nekem nem kell elmondanod, én megértettem elsõre is. Ezért nem válaszolom meg az amúgy már megválaszolt kérdésed. Mert minek.
Ez a vélemény pedig nem személyeskedés, egyszerûen pontosan azokat írom neked, amiket a te szavaid jelentenek.
A személyeskedés az lenne, ha azt mondanám, hogy ezért te hülye vagy. A személyedet kellene minõsítenem ahhoz, hogy személyeskedni tudjak. Nem ezt teszem.
De lépjünk túl ezen, nem kell a mûbalhé. Kicsit vonatkoztass el. Fõleg attól, hogy egyedül te tetted fel ezt a kérdést. Ez azt jelenti, hogy mindenki más pontosan tisztában van a dolog lényegével. Te is, hiszen elolvastad. Csak éppen megérteni nem akarod. Márpedig akaratod ellenére senki nem gyõzhet meg semmirõl.
A kérdésed pedig nem kérdés. Illetve az, csak meg van válaszolva. A kérdés, hogy meg akarod-e érteni a választ, vagy újra és újra elmondatod magadnak valakivel, hogy utána huszárvágásként leírd, igen, ismét, hogy szerinted értelmetlen.