Eredeti hozzászóló
st.jimmy
Kriptó egyszeregy amit Dream Walker is írt:
minden valódi tárcához tartozik legalább 1 db nyilvános kulcs, ez olyasmi, mint a bankszámlaszámod, ez kell a fogadáshoz
és tartozik hozzá egy privát kulcs, avagy költési kulcs. aki ennek a birtokában van, az el tudja küldeni/költeni az adott tárcából a kriptót
a kulcsok úgy néznek ki, ahogy Dream mutatta
ha olyan alkalmazást/hardveres tárcát használsz, ami lefordítja a privát kulcsodat seed-re, akkor elég a hardveres tárcára és főleg a seed re vigyáznod. a seed maga 24db (vagy ilyesmi nagyságrendű) random angol szó
igazából megtanulhatod, ez az előnye a random karaktersorral szemben
a trükk az, hogyha elveszted a privát kulcsodat, akkor könnyen előfordulhat, hogy nincs kihez fordulni, cseszheted a kriptód. ebben különbözik a mai kényelmes nyugati világunkban kb mindentől
Coincash praktikus, ha van a közeledben ATM, tudom ajánlani, pont úgy ahogy leírtad
Azt is lehet, hogy csak elsőre vásárolsz az ATM-ben, aztán ugyanazt a címet használva, amit akkor kaptál már átutalásosan vásárolsz náluk
Amikor el akartam költeni (nem a Coincash automatában) arról a tárcáról a BTC-t amit a Coincash automata generált nekem 5 perc google és egy telefonos app kellett hozzá.
vagy lásd a korábbi hozzászólásom, de akkor nézz utána mindennek rendesen