Könnyen lehetséges, látva hogy ezeknek a szervezeteknek milyen a stílusuk és hogy az egyik fele ki is írja hogy milyen más szervezetekkel vannak kapcsolatban. Amelyik nem írja ki, az meg lehetséges hogy szektás. (Fõként hogy az országban votltak már ezzel kapcsolatban botrányok.)
A magánszemélyeknél is lehet ilyen, mondjuk ott ha egy óráért elkélrnek 20ezret, az is elég jó indok arra hogy rárepüljenek a témára. Az biztos hogy 10 évvel ezelõtt ezek sehol sem voltak.
Amúgy a "coach" egyszerûen törölte az egészet (és lekorlátozta az oldalam), szóval jók voltak a megérzéseim. Majd egy másik regelt FB oldal néven rákérdeztem tõle hogy ha már szakmai kérdéseket akart, és meg feltettem õket, akkor nem-e érzi hogy gerinctelenség törölni a minden hozzászólásom. A válasza az lett hogy azt is letörölte és azt is lekorlátozta, hogy ne tudjak több kérdést feltenni.
Nekem ennyi bizonyíték elég is arra hogy ezek csak eljátsszák a nagyon okost, reménykednek abban hogy bedõlnek nekik az iskolák, majd ha a kapás van, akkor felmarkolják a nagy dohányt. Hogy a problémát nem oldják meg, az meg marhára nem fogja õket érdekelni, a gyereket verhetik tovább, a lényeg hogy õk megkapják zsebbe a pénzt és annyi.