Miért verekedni szoktál a macskákkal? :haha:
Printable View
Miért verekedni szoktál a macskákkal? :haha:
Belemerülnek a játékba a kicsik, fõleg ha csiklandozom õket, olyankor elõfordul a karmolás. :haha: Majd valamikor megosztok róluk néhány képet.
3 órája zúgat valami hangosat a szomszéd. Nem tudom mi lehet az, de pont az ablakom mellett zúg. Valami benzines szerkezet. Miért nem lehet hogy kussoljanak? Miért kell mindig zajt csinálni? És akkor még ezek jelentgetnek fel minket, ha mi megetetünk néhány mókust. Õk meg állandóan zúgnak, fúrnak, búgatnak motoros szerkezeteket, hangosan hallgatják a rádiót.
Hogy dolgozzak így? Még zenét se tudok így hallgatni, mert hiába hangosítom fel, a kinti zaj hangosabb, elnyomja a zenét. Még úgyis hogy fejhallgatóm van. :mad:
Nekem is volt egy ilyen szomszédom. Ahogy elkezdett hangoskodni, zenét hallgatni, fogtam a flexet és egy vasdarabot.... Szép vékony csíkokra felvágtam 1-2 óra alatt.
Késõbb áttértem a körfûrészre és a kapagép, fûkasza kombinációra...
Mûködött...:D
Mentem itthonról és megnéztem közben hogy mit csinálnak. A férfi szomszéd volt, valamiféle vízfröcskölõgéppel locsolta a házuk falát. :confused: Az egyáltalán mire jó? Kosz nincs a házukon. Meleg volt, de minden nap van esõ, tehát az se lehet indok. Órákon át zúgatta és most is csak azért hagyta abba mert zivatar van. Nem normálisak. :hogymi:
Egy kis játék. Látjátok a képen?
http://i.imgur.com/qTGdHz6.jpg
Mit?
A bõröndöt a háztetõn? A bojlert az oszlopon? A gabonaköröket a fûben vagy a feszületet a kert végében? :)
Egyéb tipp? Még valaki? :D
Senki? Akkor ezek szerint a multicam jó rejtõszín, mert senki nem látja hogy ott vagyok a bokorban. :haha:
ott a sarokban?... gyanús volt a folt, de csak monitorra tapadva vettem ki az alakodat azután hogy megnéztem jobban hogy írtad h bokorba vagy :D
A nagy eper(fa)bokorban. De olyan jól rejt, hogy még én se látom magam. :D
Lehet mégsem téged látlak, rossz a minõsége a képnek.
Most nyírtam le pár napja. http://i707.photobucket.com/albums/w...ily/crazy2.gif
:haha:
Ez neked le van nyírva? Most már értem a szomszédot ha feljelent! :)
Ne idegeld a fõnököt, mert hamar bannolnak :D
A másik szomszédnál durva a helyzet, a múltkor 11 darab rothadó újságpapír volt szétdobálva a háza elõtt, meg a gaz is elég nagy volt. De õk nem kapnak az ajtóra figyelmeztetést, csak mi. Bár engem a gaz nem zavar, de a szemét az igen. A zaj szintén zavar, de itt mindenki zajmániás és nincs olyan nap hogy ne lenne legalább 8 órás zúgás, rádióbömböltetés. Érdekes viszont hogy a tüzijáték idén nem annyira megy. Az elmúlt néhány évben folyamatos volt, de most úgy tûnik hogy kicsit megunták. :)
Délben egy órán át nyírta a füvet. Aztán 2 óra hangos zene. Azóta meg megy a hangos zene, de egy porszívó is. Szétmegy a fejem ezektõl az idióta szomszédoktól. Nem lehet az ablakot nyitva tartani, mert ezek képtelenek kussolni, késztetést éreznek hogy zajongjanak. :mad: Pedig milyen jó lenne egy kis csend.
Nálunk is buliztak reggel ötig. Semmi baj, szombat éjszaka. Vasárnap reggel hatkor kivittem a benzines kaszát, két órát nyomtam, nagyon precíz tudok lenni. Majd úgy láttam, hogy kapálni kellene a sorközöket. Kihoztam a kisebbik gépet, az a hangosabb. Délig elszórakoztam vele. Utána ráébredtem, hogy koszos a kocsim, kihoztam az erre a célra félretett Rakéta porszívót. Mit mondjak csak a csomagtartó másfél óra...:D
Két lépcsõs a kerti locsoló berendezésem, valahogy a második szivattyú felfüggesztése elcsúszhatott, mert a 2 órás locsolás alatt olyan hangot adott, mintha valaki egy nagyteljesítményû trafóval hegesztett volna. Sajnos nem volt idõm megigazítani...
Remélem jól kipihenték magukat.:gonoszrohog:
Az aztán a bosszú..:haha:
Én ha a szomszéd feltolja a zenét, nem teszek más, minthogy beüzemelem a hangcuccot, ami egy komplett hangrendszer és elkezdem a sajátomat nyomatni még hangosabban..Így nemhogy nem leszek ideges a szomszédtól, de van mikor még táncra is perdülünk a bulihangulatban:)
Pár éve, a hétvégi telkesek bosszantottak fel. Kijönnek Pestrõl a természetbe, hogy zajongjanak, zörögjenek. Fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent a természet békéje. Az is rejtély, hogy miért kell nekik a telek...
Amikor besokalltam, a legnagyobb nyári melegben, úgy éreztem, hogy eljött az idõ a (vas)kapum lecsiszolására. Két hét alatt sikerült fémtisztává varázsolni.:D
Rajtam zajvédõ, benne fülhallgató a telefonomról. Engem nem zavart a zaj.
És már megint nyírja. Tegnap délután lenyírta a füvet, de most délelõtt már megint zúgatja a fûnyírót és nyírja. Tényleg annyit nõtt a fû nagyjából 20 óra alatt hogy már megint muszáj füvet vágni a benzinessel? :mad: Aki ennyire fûgyûlölõ az miért nem lakik a sivatagban, vagy a lebetonozott New York-ban?
Ma a bankban azt mondták, hogy eljött az idõ hogy hitelkártyát kaphatok és hogy mehetek az egyik bankosukhoz hogy megbeszéljük a részleteket. Én meg mondtam hogy köszönöm, de megvagyok hitelkártya nélkül is. Ha eddig nem kellett, akkor most miért kéne? :)
Ez miféle gép? Kb 4 nappal ezelõtt fényképeztem.
http://i.imgur.com/mvQuEha.jpg
Három lapát, fenestron, egy turbina.
Aerospatiale Gazelle
Rendeltem egy csomó mindent, erre 14 dolog hiányzott. Írtam a boltnak egy hosszú emailt, aztán néhány percre rá belenéztem a dobozba és ott volt egy papír hogy külön csomagban jön majd a szállítmány. :huuu:
Mindig elrontják a rendeléseket, azt hittem hogy most is errõl van szó és túl gyorsan reagáltam. Kérhettem bocsánatot miatta. :nemnem:
De már a csomagolás is felidegesített, mert széthullt az egész mikor próbáltam kinyitni a dobozt. Viszont legalább 1 dolgot így is összecseréltek benne, mert olyan dolgot is küldtek amit én nem rendeltem. Úgyhogy 1 dologban azért biztosan hibáztak. És ki tudja hogy az ez után beérkezõ csomagban az lesz-e amit rendeltem, vagy megint valami teljesen más dolgok. :rolleyes:
Már megint.
Jött a várostól valaki, elkezdte fényképezni a házat. Tegnap nyírtam a füvet, az nem lehet bajuk. Gondolom hogy a néhány bokor szúrja a szemüket, meg hátul a vadszõlõ.
Nekem tetszenek a nagy bokrok, a vadszõlõ pedig kifejezetten tetszik. Szépen benõtte a ház oldalát, a kopár fal helyett lett szép zöld, nagy levelû vadszõlõlevél a falon. Hátul pedig különösen jól mutat a kerítésen, mert így legalább nem lát be mindenki. (Anélkül drótkerítés van és semmit nem lehet a kertben csinálni mert mindenki belát. Van még a fa hátul, amit a szomszéd már kétszer kivágott, csak úgy. (Rongálás itt bûncselekmény, de ugye nem jelentettük fel.)
És ugye hogy legyek fényképész és videós, ha még a kertben sem tudok dolgozni, mert tömegek lesnek befelé? A szomszédról már nem is beszélve. Õ felmászik a kocsijuk platójára és úgy csinál mint aki takarítja, csak hogy beleshessen hozzánk a hátsó kertbe mikor fényképeznék. Legutóbb is azt csinálta.
Ez nem minden. A szomszéd kalauzolta az ellenõrt. Õ fogadta, beszélt hozzá, körbevezette! Kell ennél több bizonyíték hogy megint is õ hívta ránk a várost és õ jelentett fel minket?
Közben a kocsijukkal tegnap is a lakhelyünk elé parkoltak, mintha nekik nem lenne a házuk elõtt hely - pedig van.
Közben az egyik szomszéd elõtt van egy halott fa, a másiknak hol tele van gyommal az udvar a háza elõtt, hol 10 régi újságpapír van szétdobálva a járdáján. Engem annyira nem zavar a dolog, én biztos nem jelentgetnék fel érte senkit. Minden szomszédunk rendes, mosolyog, köszön, integet, ezek meg mindig ezt csinálják. Zajonganak, rádiót üvöltetnek, zúgatják a hójárójukat nyár közepén, leskelõdnek, kivágják a fánkat, lecsupaszítják a bokrainkat, bejöttek a kertünkbe -ami bûncselekmény-, a jármûveikkel a házunk elé parkolnak és mindezek mellett még havonta írnak is egy feljelentést is. Ezek mellett egy kommunista házmester is csak kisinas lehetne.
:mad:
Már ma költöznék, ha lenne mibõl. De nincs pénzem. Eddig talán csak 20% jött össze egy saját házra, ami nagyon kevés. :(
Én már régen kerestem volna nyugodtabb helyet :(.
Én kerestem is, meg találtam is. Csak pénzem nincs rá. Itt most átszámítva olyan 10,5 millió forint azért kellene egy rendesebbre (és ez itt olcsónak számít). Az ötöde sincs még meg. :(
Õrültekkel nem érdemes leállni. Gyûjtögetek tovább, aztán amint megtehetem, lelépek egy saját, világ háta mögötti tanyára. Ezzel a nõvel meg legyen gondja valaki másnak.
Megérkezett az új fejhallgatóm. :thumbup
Elég rossz volt hogy két hónapig a bal oldali fülesbõl nem jött egy árva hang se.
https://i.ytimg.com/vi/Zrjm_UW32qI/hqdefault.jpg
Most meg két füllel hallok mindent.
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...18/300/9b1.gif
Egy ismerõsünk leparkolt elénk, itt hagyta a kocsiját. Néhány napról van szó, nem nagy ügy.
Erre ma átjön a szomszéd bolond nõ, bekopog és kérdõre von minket hogy mégis mi ez a kocsi a ház elõtt. Értitek? Kérdõre von minket azért, mert a saját lakhelyünk elõtt egy ismerõs autója van. Mégis mi köze van hozzá hogy ki parkol nálunk?! :confused: El akarta vontattatni? Vagy mi baja van vele? Arról nem is beszélve hogy õk mindig elénk parkolnak, de meg se kérdezik hogy mit szólunk hozzá. Vagy azért zavarja hogy más kocsi van most ott, mert addig õk nem tudnak elénk parkolni a kocsijaikkal? Nem az õ házuk, de úgy parkolnak elé mintha az õ fizetett parkolóhelyük lenne.
Ez arra bizonyíték hogy mikor volt egy kocsi itt ami nem volt használva, kijött egy városi hivatalnok és azt mondta nekünk hogy tüntessük el a kocsit különben megbüntetnek minket érte. Szép autó volt, senkit nem zavart. Biztos hogy a bolond szomszéd intézte azt is. (Mert ki más tette volna? Kinek jutna eszébe hogy lát egy szép autót a szomszédja kocsibehajtóján és kihívja miatta a városháza hivatalnokát?)
:duhos:
Szép kis nap ez a mai. Felkeltem, dolgoztam egy csomót, aztán úgy gondoltam hogy ha végzek, levágom a füvet. Ekkor megjelentek a város munkásai és elkezdték szépen tönkretenni azt ami tetszett. Lenullázták a füvet, aztán kivágták az összes szõlõtõkét, vége a szépen beborított falnak, a takart árnyékos, hangulatos konyhaablaknak. Utána fogták és kikú.ták az eperfát is. Valószínûleg a kerítésrõl is leszedik a vadszõlõt, hogy mindenki belásson az udvarunkba. Közben a szomszédasszony dumált a munkásokkal, azok nekem meg nem is köszöntek, pedig kettõnek is mondtam hogy heló. Reggeltõl estig megy a motorfûrész meg más zajos gépek is. Mentem a postára, vagy 30-an voltak elõttem, úgyhogy hagytam az egészet a fenébe. A másik helyen nem mûködött rendesen a fax. Illetve mûködött csak bekavarás volt. Egy halom pénz is pocsékba ment.
Úgy látom te buddhista vagy.
Hogyhogy? :haha:
Próbálom nyugodtan kezelni a helyzeteket, de nem túl könnyû.
Én úgy tanultam, a kib.szás társas játék.
Otthon biztos, de aki itt csinálja az rosszul jár. Kimaradok belõle, van munkám és jogaim. Egyiket se akarom elveszíteni holmi unatkozó bolond szomszédasszony miatt. Nem éri meg.
Ó, én biztos nem hagynám annyiban a dolgot....
Én nem tudnám megállni hogy ne csesszek ki vele. Addig agyalnék amíg valami jó húzós kibaszást nem találnék ki neki.
De persze úgy hogy ne lehessen rám bizonyítani. Vagy sürgõsen elköltöznék onnan!
Én is költöznék, csak jelenleg még nincs meg rá a pénz. De azért gyûjtögetek. Pedig találtam most két helyet. Mindkettõ 5 hektáros telken van. Bármelyikbe beköltöznék. :)