kezdem a sort:
- nincs
Printable View
Elmeletileg nekem a baratom elkapta itt Canadaban, de keson csinaltak meg a tesztet nala, ezert az negative lett. De az akkor meg hat tunetbol 5-ot produkalt, es az egesz csaladja is atmant rajta. Gyerekestul, mindenestul. Kamionos a srac.
Tényleg, az érdekes, hogy facebookon stb. semmi.
Hát, akkor 3678 fertõzött, 2 hónapos leállás, és több mint 100 ezer új munkanélküli...? Nekem továbbbra se áll össze. A képlet ugye az, hogy nem csak 3678 fertõzött lett volna, ha nem állították volna le az országot. Na de akkor most? Ugyanúgy nincs vakcina, és tele van minden kóborlókkal.
Arra tisztán emlékszem, hogy például a H1N1 idején az emberek nem nagyon akarták beoltatni magukat itthon. És akkor váratlanul elkezdték tolni a híradókban stb., hogy itt halt meg egy kismama H1N1-ben, ott halt meg egy kismama. Akkoriban engem is palira vettek ezzel, és beadattam a H1N1 oltást, meg akkor már a sima influenza ellenit is. Aztán amikor az emberek már mentek oltatni, hirtelen eltûntek a meghaló kismamás hírek.
A koronánál meg a liberális Index már akkor telecikkezett vele mindent, amikor szerintem még Kínában sem tudott róla senki semmit. Úgy tolták az indexes gyerekek a koronás híreket, mintha a fizetésük múlna rajta.
Ezek lehet apróságok, de így visszanézve elgondolkodtatóak.
Meglepõ módon: van.
Közepesen távoli rokon, 80 év feletti, otthonban kapta el, diagnosztizálták az otthonban saját, önkéntes tesztsorozattal több bent lévõben is. Volt egy nap neki pici hõemelkedése, ezért bevitték az U.....i-ba, ott kikupálták, akit bevittek az mind egészségesen tért vissza az otthonba állítólag. Egy ismerõse meghalt, de elvileg nem ebben, más problémája volt és abban, de lehet a vírusra fogták, fene tudja. Érdemes az öregrõl tudni, hogy kb. 65 éven át láncdohányos volt, az utóbbi 2-3 évben hagyta el csak a cigit. Nem tudom David Icke videóját láttátok-e, de engem ez az eset megerõsített abban, hogy igaz lehet amit beszél.
Bitchute - videó
Nagypapám unokatestvére elkapta, bár õ Pozsonyban lakik. Meg is szenvedett rendesen vele, de már jól van.
Azt mondja, hogy Szlovákiában az elsõ perctõl kezdve kõkeményen nyomták a maszkviselést, fel se engedtek tömegközlekedésre nélküle. Állítólag a számaik is jobbak, ki tudja van-e összefüggés...
Ma tudtam meg, hogy az egyik kollégám, aki ráadásul elég híres ember, megkapta, de kiheverte. Azt nem tudom, miért nem terjedt el a híre, gondolom, örült neki, hogy megúszta nagyobb baj nélkül, és nem akarta híresztelni.
A munkahelyen is elkezdték a szigorítások feloldását: eddig mindenki home office-ban volt, akinek lehetõvé tette ezt a munkája. E héttõl már az állomány felének bent kell lennie, másik fele home office-ban marad, heti rotációban. Az erre vonatkozó virtuális értekezleten elhangzott, hogy a cégen belül egy másik osztályon két fertõzöttet is találtak, az egész osztály karanténba került.
Azért nyoma marad ennek, ha nem lesz valami nagyon tökéletes vakcina ami megoldja az egész ügyet. Nem is feltétlenül arról van szó hogy több megbetegedés, vagy sok halálozás, hanem az hogy az emberek félni fognak hogy elkapják, tehát ha teljes újranyitás lesz is, de sokan mégsem fognak bemenni az éttermekbe, nem mennek el szórakozni, többet ülnek majd otthon, házhoz vitetik az ételt, esetleg többet fõznek otthon, kevesebben mennek majd kocsmába, nem mennek moziba hanem online nézik majd a filmeket is, sõt, lehetõleg mindent online csinálnak. Moziknak rossz hír, online-videószolgáltatóknak jó hír. Éttermeknek változtatniuk kell majd és külön szolgáltatásokat kell indítaniuk ételfutárkodással. A diszkókra talán nem hat majd annyira a dolog, bár mostanában egyre több fiatal megbetegedõrõl esik szó. A kocsmák újabb kérdést vetnek fel. Marad a távolságtartás, a maszkban mászkálás és az alkoholos kézfertõtlenítõ cégek is tartós haszonra számíthatnak. Az online boltok is lehet hogy nyernek valamennyit a dologgal. Saját boltomat tekintve egész jó két hónapot zártam most. Igaz, az utóbbi héten már sokat csökkent az eladás, de még mindig nem olyan rossz mint a vírus kitörése elõtti idõszakban. Azt nem tudom hogy a Kínából rendeléssel szemben mennyire lesz a lakosság elõítéletes, de úgy hírlik hogy nem igazán csökkent az onnan rendelés.
Elvileg 3 hétig még le lesznek zárva a német határok. Egy családtag ott dekkol már január óta. Lehet már magyarul is elfelejtett, olyan rég várakozik a hazatérésre. :hogymi:
Nem néztem meg, de most elolvastam az összefoglalását. Nyilván nem tudok sokat hozzászólni ahhoz, hogy Kaufman mit mutatott ki, hogyan mutatott ki a laborjában, stb. Azt sem tudom, hol mennyire folytak az 5G projektek a korlátozások alatt. Összességében nem tudok mit kezdeni vele, sem megerõsíteni, sem megcáfolni nem tudom.
Nekem megvan Icke egy könyve, az "Emberi faj emelkedj fel", de még közel sem olvastam végig. Feltételezem, hogy sok igazságot is mond a pali, de számomra gyanús az egész Icke-jelenség. Jó eséllyel belekever a mondandóiba hazugságokat, féligazságokat is, illetve el is hallgathat fontos dolgokat. Különben nem is lehetne ennyire ismert.
A mostani elméletével is az az egyik probléma, hogy még ha teljes egészében úgy is van, ahogy mondja, akkor mi van? Ne tartsuk be az elõírásokat? Vitessük el magunkat a rendõrrel? Ne adassuk be a vakcinát, ha lesz? A dumája rengeteg, de nincsen semmi teteje...