Egy erdekes cikk.
Hatalmas vízkészlet a Föld köpenyében
Printable View
Egy erdekes cikk.
Hatalmas vízkészlet a Föld köpenyében
Volt egy fórumtárs aki zseb-túlélõkészleteket készített és képekkel illusztrálva valamelyik topikban megosztotta a részleteket is... Tudna valaki segíteni?
Köszi, de másikra gondoltam (viszont ez is érdekes). Esetleg linket kérhetnék?
...egyébként érdekes,hogy minket a felvilágosult preppereket is mennyire megfertõzött már ez a világ...az undorító,érdemtelen,semmire se való hírekkel oldalakat vagyunk képesek foglalkozni...a valódi veszélyekkel meg nem törõdik senki...max legyint egyet és visszadugja a fejét..... és áltatja magát tovább...
Beszélgetni mindenfélérõl kell, meg nem lehet mindig csak 1 témáról diskurálni. Hogy van a prepperkedés, amellett érdekel minden más is. A közélet, az elhíresült dolgok, a jó és a rossz hírek is. Nem akarok csukott szemmel járni a világban. :)
Persze a lényegtelen hírek hátul vannak a sorban, a fontos hírek és infók vannak elõl, az érdektelen dolgok leghátul.
Így van, jól esik kicsit lazítani, nevetni, nem azon görcsölni folyamatosan hogy mi lesz.
Úgy látom, hogy ma is harapós kedvedben vagy.:D
Össze ne vesszetek egy homokos-alsógatyán! :hogymi:
.....jó...írjál a nõies igényekrõl az erdõben shtf -esetén,olcsó,könnyen elkészíthetõ kajákról,a bobodról,mit prepperkedsz,milyen veszélyeket látsz a közel és távoli jövõben ?....köszönöm...:huuu:Idézet:
Kedves Doom!
Engedélyt kérek szólni.
Remélem, hogy nem okoztam túl nagy és maradandó kárt benned, illetve a fórumban az érdemtelen hozzászólásaimmal.
Elnézését kérek, hogy nem az igazán fontos dolgokról írtam.
Igyekszem a jövõben megfelelni az elvárásnak.
Nagy segítség lenne számomra, ha felsorolnál pár igazán fontos témát, - csak hogy ne pazaroljam többet senki idejét, - s a jövõben igyekszem csak azokat illetõen hozzászólni a dolgokhoz.
Tisztelettel!