Ezt is szerzek be.
Champion kevés higított mospilan és permet rögzítõ keveréke volt az anyag. Az asszony begorombult, gondolta mi baj lehet.
Tetveket levitte, a töbi majd kiderül.
Printable View
Köszi mindenkinek a tanácsokat.:thumbup
Feledésbe merült ládák a padlásról,kimosás utánn száradnak.. szortírozásra szánom õket a garázsban lévõ "prepper" cucokknak:), idõvel szerintem lehozom a többit is.
(most jutott eszembe, hogy le akartam mérni mekkorák is:duhos:)
Csatolmány 3411
Ajánlom a hidegen sajtolt napraforgó olajat,mert lényegesen olcsóbb mint az olivaolaj kb. Venusz olaj árába kerüll illetve 100% ig természetes és egészséges. Tudtátok amúgy, hogy a "hagyományos vagy bolti" étolaj elõálításakor benzint adnak hozzá amit aztán egy másik anyaggal kiválasztanak belõle kémiai úton. Sajnos nem emlékszem az anyag nevére, de nem is olyan fontos szerintem. A lényeg, hogy amiben te a rántotthúst sütöd otthon abban az olajban valaha benzin volt.. ..sza mi?!
Beugrott egy kép, meg is találtam:
http://www.ritakonyhaja.hu/images/st...-keszitese.jpg
A csalánlevél jó, de inkább csak megelõzésre, folyamatosan, és bõven adagolva.
Az EM az effektív mikroorganizmusok rövidítése, ez speckó baktériumtrágya, ezzel kezelni is lehet, mert elég agresszív törzseket tartalmaz, és szó szerint felzabálnak minden kórokozót. Alapvetõen nem növényvédõszer, hanem talajkondícionáló, de simán lehet permetezni is, a lényeg, hogy este csináld, mert a nappali uv sugárzás megtizedeli az állományt.
Három félét lehet kapni itthon, Greenman, Symbio, Em-tech. Neten utána tudsz nézni, hol árulják, mert amúgy elég ritka cucc, nem kapni minden gazdaboltban.
Na, ezert vagyok buszke erre a topicra, mert ilyen vajtfuluek valo dolgokat tanulhat belole az ember! :thumbup