Csendes konzervnap, a kedvencem raadasul, 250ft-nyi zse volt a negy:) Csatolmány 2329
Printable View
Csendes konzervnap, a kedvencem raadasul, 250ft-nyi zse volt a negy:) Csatolmány 2329
ezeket exportálhatnád is haza:)
Most még panel, de ki tudja...
Csatolmány 2335
Azért vicces, hogy 60.000ft értékû könyvet 11-ért hoznak házhoz :D
Múltkor én is rendeltem párat. Elég vékony kis könyvek voltak, szerintem ez inkább a reális ára nem az eredeti.
Igen, elõször én is ezt gondoltam, de:
- panellakó vagyok, sok dologhoz hozzá se tudnék szólni, alapnak jó, és mint közismert a tudás hatalom (vagy legalábbis cserealap)
- ennyiért vékony lapos, fekete-fehér síma regényt esetleg kap az ember
- színes képekkel, magyarázattal, stb-vel ellátott, nagyon jó lapminõségû könyvekért olcsó. Szerintem.
Szóval tény, hogy én se adnék értük 4000-et, de ha valaki csak úgy besétál a boltba, ahol árulják, és épp nincs akcióban ennyiért juthat hozzá. Ahhoz képest meg kifejezetten jó vétel volt.
Amúgy én is azt a nézetet osztom, miszerint minden annyit ér, amennyit adnak érte. Ha adott pillanatban éri az árát, akkor megéri, és kész.
Nem a könyveket szólom le, én is vettem, csak az irreális eredeti árát.
Fõleg hogy még reklámok is vannak benne...
Persze, egybõl értettem, csak a többiek miatt volt a válasz, hogy 500-ért ne sajnálják rá a pénzt, mert valóban nem ér 4000-et, de mondjuk 1000-et igen.
(Meg hogy sajnos boltban ennyi, ahhoz képest meg jó a léleknek... Olyan ez, mint hogy a 9999 az nem 10.000 :D)
Üdv! Valaki ismeri az AMETEK vízszûrõt? C1 filtereim vannak hozzá. Most kaptam. Tapasztalat? Felhasználhatóság?
Elõre is köszönöm!
No, teszteltem a jószágot, a gyárilag benne levõ szûrõ aktív szenes. Az elsõ percekben fekete szenes lé jött belõle. A C1-es szûrõ inkább csak homokot, szilárd szennyezõdéseket szûr ki.
Minden gyakorlati tanács jöhet, ez az elsõ ilyenem!