-
Megjött a hátsó lámpa és a drótkészlet vagy micsoda.
A hátsó lámpához nem jött se csavar, se semmi. Nem igazán látom hogy hogy lehetne ráerõsíteni a motorra. A lyukak megvannak rajta, de ilyen másfél centis lyukak, nem csavarnak való lyukak.
Rendeltem kapcsolót is, de nem hogy nem ért ide, de még fel se adták, pedig vasárnap rendeltem mindent. :rolleyes: Kapcsoló nélkül nem ér semmit az egész.
Meg a Walmart-be kéne menni, felpróbálni sisakokat. Ha online is veszek sisakot, a méretet azért szeretném tudni. Nehogy vegyek egyet, aztán túl szoros, vagy túl nagy legyen.
-
Mennyi benzin kell legyen egy robogóban? Beleöntöttünk a 8 literes tankba 2 és fél litert. De az üzemanyag mérõ azt mutatja hogy szinte semmi sincs benne és most be se indul, pedig ennyivel vagy 70 kilométert kellene menjen. Lezárt tankból nem hiszem hogy túl sokat párologna az üzemanyag. Holnap veszünk még bele.
-
-
Tank roller? Mondanám hogy troller, de annak nincs pozitív kicsengése.
-
Asszony ment boltba, visszafelé hozott volna egy kis benzint. Erre ment a kutas hogy azonnal hagyja abba mert ezt nem lehet, kizárólag az engedélyezett, piros mûanyag benzintartályban lehet benzint szállítani.
Elmondaná valaki hogy ennek mi értelme van?
Tehát a jól zárható vastag falú tiszta mûanyag flakon az nem jó. Viszont a törvény azt tartja jónak ami 1-2.5 csillagokat kap az 5-bõl, mert csurog, csöpög, rosszul zár (tehát veszélyes).
https://www.walmart.com/search/?query=gas%20can
:rolleyes:
-
Vannak olyan mûanyagok amiket "megesz" a benzin. Szerintem ezért.
-
Ez igaz, bár fél óra alatt hazaért volna. De ha ez a törvény, akkor muszáj lesz venni egy pirosat, különben nem tudunk benzint hazahozni. :hogymi:
-
Szia,
Szerintem a statikus elektromossag miatt:
Sok muanyag olyan, hogy ha megdorzsolod (pl. ha biciklizes kozben hozzaer a labad), akkor feltoltodik statikus elektromossaggal, majd amikor foldelodik (pl. hozzaer a keriteshez), akkor szikrazik.
Emberre egyaltalan nem veszelyesek ezek a szikrak, de egy szamitogepet tonkretehetnek (pl. az itt lathato fotom azt abrazolja, hogy mielott az eszkozhoz hozzanyul a szerelo, a tenyerrel jelolt helyre kell erintenie a kezet, mert az levezeti a statikus elektromossagot belole, igy mar nem lesz veszelyes a gepre), es termeszetesen a benzingozt felrobbanthatja egy ilyen szikra.
Bel
-
Hátizsákban vittük legutóbb, de mindegy, veszek egy drága piros színût, aztán remélem nem lesz probléma. Csak látva hogy mindre azt írják hogy szivárognak, az nem tûnik túl biztonságosnak.
-
Vegyél egy fém katonait. Vagy abban sem szállíthatsz?