A C1-es szûrõre azt írják, hogy szagot, ízt és üledéket lehet vele kiszûrni. Meg azt hogy Pentek néven érdemesebb rákeresni, mert azok vásárolták fel az Ametek-et és most már õk gyártják bele a szûrõket.
Printable View
A C1-es szûrõre azt írják, hogy szagot, ízt és üledéket lehet vele kiszûrni. Meg azt hogy Pentek néven érdemesebb rákeresni, mert azok vásárolták fel az Ametek-et és most már õk gyártják bele a szûrõket.
Köszi, rájuk keresek.
Megvan. Központi szûrõ, leginkább az Omnifilter™ OB5-re hasonlít, brutál szénszûrõs filterrel és két C1-essel.
Úgy 30ezerbõl jöhet ki az egész. Most szárad, aztán megy a vészeseti raktáramba.:D
Most megyek új szivattyút venni a kútba. 24m mély gyûrûs, ásott, nagyon bõvizû.
Mai Ausztriai-Oberwart piacos szerzemények .
Láda 3 EU -ért , valószínûleg lõtéri lõszeresnek fogom használni , kulcs nincs hozzá sajnos azt valahonnan szereznem kell hozzá ha zárni akarom .
Csatolmány 2343
És ezt az oldaltáskát találtam ezt 6 EU ért adták használt de jó állapotú régóta szerettem volna egy ilyet , már bele is költöztem :)
Csatolmány 2345
vettem még egy doboz lazúr festéket 1 EU ért :) jó lesz a farmra , meg 5 kiló szeget 5 EU-ért az lehet kicsit drága volt de sebaj .
Régebben én is mentem zsibire OW-ba, de párszor nem találtam semmi érdekeset, meg koránkelést sem bírom, így leszoktam róla :(.
Megvan a szivattyú : Straus 1050l/h, max. 70m, 200W. Mélységi vibrációs.
Védõházat kap, rugós felfüggesztést. Akcióban 6000 Ft.:)
Csak ásott kútba javasolt, meglátjuk, hogy mit bír.
Én nem mertem megvenni a tescos 6000ft-osat, mert páran panaszkodtak rá hogy valami eltörött benne.
Apósék vettek egyet tartalékba, még nem volt használva, így nem tudom személyes tapasztalatból megerõsíteni.
Bár nekünk van egy strauss, 18-20e körül árult benzinmotoros kasza, azt is leszólták, de nekünk nagyon jól bírja és viszonylag erõs.
Lehet szerencse kérdése is, jó ha van tartalék.
(Én inkább a 10e körüli TIP-et vettem, még az is dobozban, nem tartok ott hogy beépíthessem :(. )