kettõ...bajban vannak a Hispánok....
Printable View
kettõ...bajban vannak a Hispánok....
Nem akartok összeköltözni?:D
szívesen fogadok mindent amitõl Otthon lesz az otthon...Idézet:
Lakberendezési tippet adhatok?
magamra vagyok utalva mindenben,nincs semmi segítségem..és a kiskutya is itt van,felelõs vagyok érte,bízik bennem...és megszoktam már....Idézet:
Mármint hogyan tudsz mindig (minden értelemben véve) ilyen "józan" lenni?
...voltunk nyaralni...horgászat topic-ban írtam beszámolót....Idézet:
Sosem engedsz ki?
Olyanok vagytok, mint az öreg házasok. Már megszokásból marjátok egymást.:haha:
[QUOTE]A behúzott karmú,doromboló kiscicából,ismét a ragadozó kezd válni (amúgy mind a kettõ Te vagy hangulattól függõen),úgyhogy gyorsan válaszolok aztán futás.......Idézet:
(egyébként a következõ kérdés az lett volna, hogy mi van, ha hosszú távú "veszélynek" érzem a társadalomra a címlapokon és tévékben, meg híroldalakon mutogató magamutogatókat?) [/QUOT
Alapvetõen testileg,mentálisan egészséges vagyok..tehát nem tudok mit kezdeni a devianciával,az elmebetegekkel...nem értem õket és nem is akarom,nem mérgezem az elmémet ilyen dolgokkal.....alapvetõen régi vágású úriembernek ismernek,számomra fontosak a hagyományos értékek...a gyermek tisztelje a szüleit,a feleség szeresse,tisztelje az "urát",a férfi tegyen meg mindent a családja jólétéért,biztonságáért...én hiszek a vasárnapi családi fagyizásokban,a bõvebb családi összeröffenésekben,akár a templomba sem árt néha elmenni(nem vagyok hívõ,de néha elmegyek,mert tetszik a hangulata a misének)...az ilyen férfiakra ma már nincs igény,már nem kellünk a mai önmegvalósító hölgyeknek.....talán igen,ezek a dolgok hosszútávon veszélyt jelenthetnek a társadalomra....a festett szemû,buzigatyás "pasik" kellenek a mai lányoknak...mert az olyan cool...persze ez a társadalom végéhez vezet,mert senki nem akar gyereket,tehát veszély.
Az iPON-on a világkupás nyereményjáték van. Tippmix szerû. GTX770/512GB SSD/ASUS Memo pad 7 fõnyereményekkel.
[QUOTE=Doom;36683]Ez nem igaz! Az asszonyom is mindig hallja, hogy milyen jó neki és hogy mennyire irigylik a kolléganõi!Idézet:
..az ilyen férfiakra ma már nincs igény,már nem kellünk a mai önmegvalósító hölgyeknek....
:D
[QUOTE][ kimeríthetetlen béketûrés és birkatürelem az Ikea bevásárló körúton /QUOTE]
Ne akarj lehetetlent!!!!!!:D