Újabb cikk a blogon, ezúttal az Acebeam E70 CRI változata került nagyító alá. Kínai GT-FC40 LED-del van szerelve és a színhűsége valami eszméletlen, de valahogy számomra mégsem volt az igazi.
Printable View
Újabb cikk a blogon, ezúttal az Acebeam E70 CRI változata került nagyító alá. Kínai GT-FC40 LED-del van szerelve és a színhűsége valami eszméletlen, de valahogy számomra mégsem volt az igazi.
Ismét új cikk, most a Fenix PD32 v2.0 szebthrower lámpáról. Általános célokra kevésbé alkalmas, ez már inkább specifikus lámpa.
Szokásos jó cikk, marad a Nitecore P12GT !!!! Mostanában előszedtem az Olight Warrior X lámpám, kezdem megszeretni. Kellene hozzá egy csuklópánt, amilyet a Nitecore lámpákhoz adnak, a boltban viszont nem találtam külön csuklószíjat. Van megoldás?
A Nitecore pántját kell rátenni.
Viccet félretéve: Warrior X taktikai gyűrűn nem valami nagyobb lyuk van? Oda kell fűzni egy paracord zsinórt, esetleg rátenni egy zsinórszorítót, aztán problem solved :thumbup
A paracord szuper ötlet, szoktam úgyis karkötőket fonni ;)
Legújabb, idei első cikkem a blogon: Fenix E12 v2.0
Miért is jó prepper lámpa?
- AA elemmel megy
- egyszerű a kezelése
- relatív jó fénye van
- strapabíró, ellenálló szerkezet hosszú garanciával
- könnyen elrejthető, nem foglal sok helyet a csomagban
- a kétirányú klipsz segítségével sildes sapkára felcsippenthető, így fejlámpaként is használható
WestBam kollegához intézném elsősorban a kérdésemet, persze ha nincs rá ideje a fórumot olvasni telesen megértem és nem fogok megsértődni.
Sikeresen megszabadultam az 5 éves Armytek Wizard Pro lámpámtól, beleesett egy nyitott csatorna nyílásba és csak annyit láttam világit miközben viszi a víz és eltűnik a csőben.
Kkicsit sírok :(
Kíváncsi lennék az arcukra, ha felakad valami szűrön és esetleg megtalálják, és hogy fog-e működni.
Kell helyette egy másik pipalámpa, én ugyan úgy az Armytekre gondoltam.
Az újabb Wizardok hozzák a régiek megbízhatóságát, kell nekem 2500 - 4000lm ?
A régebbivel is az volt a gondom ok. van turbo, de csak néhány percig tudja, és nagy fokozaton is nagyon melegszik.
Esetleg létezik hasonló alternatíva, minőségben és árban ?
Kínai kacatokban nem igen bízok, van Convoy, TrustFire, Sofirn lámpám, az árukhoz képest egészen megvagyok velük elégedve, de ha csak egy lehet nálam az az Armytek volt eddig.
Többek között a 2017-es tesztedben leírtak s segítettek anno ebben a lámpában, és még egy-kettő beszerzésén, és nem bántam meg.
Szeretem a lámpákat de csak lelkes amatőr módon, nekem már az Anduril 2 menüje is túl sok, simán hallgatok olyanra aki ért is hozzá.
Igazán színvonalas és egyedi az elemlámpa blog, ezúttal is köszönöm :)
Hosszú idő után újra jelent meg a blogomon cikk a Nitecore HC65 UHE fejlámpáról.