Megnéztem mind a három Védelmező (The Equalizer) filmet.
Kissé zavaros hogy ki volt a főszereplő, meg hogy kiknek dolgozott. Ahogy voltak lyukak is a történetben. De ha nem erőltettem az agyam, csak gondolkodás nélkül néztem akkor elég jó film mind a három.
Az elsőben egy fiatal nőnek segit, egy helyi maffia ellen.
A másodikban egy ismerősét ölik meg és abban nyomoz és intézkedik.
Az utolsóban pedig megment egy falut.
Az IMDB pontozásával egyetértek, az első a legjobb, a második kevésbé jó, a harmadik viszont jobb mint a második.
Mindhárom rész fent van Videán, igaz a utolsó elég rossz minőségben. Kicsit mintha szaggatott lett volna az összes. amit találtam.
Valahogy kimaradt a Toy story 3, azt is bepótoltam.
A játékok egy óvodába kerülnek, ahol rájönnek hogy becsapták őket és menekülniük kell. Elég jól szórakoztam rajta és voltak benne szivszoritó pillanatok is.
2 napja néztem egy értékelőt a Mars szellemei-ről, és ott megemlitették hogy a film főhősnőjét játszó szinésznő valami komolyabb horrorban is játszott, és azzal indult a karriere. Úgyhogy megnéztem azt a 3 filmet.
Species 1-2-3 (A lény 1-2-3) '95, '98, 2004
Van benne minden, idegenek, trancsirozás és rengeteg meztelen jelenet is.
Az alap koncepció nem rossz, igaz ebben a filmnek a sztoriján is jócskán vannak lyukak. Pl. miért 4 szerencsétlent bérel fel a titkos kormányzati szervezet hogy megkeresék a veszélyes idegent, főleg ha rakás saját emberük van rá.
A másik gond a CGI. Hát '95-ben még nagyon nem volt ott a technológia.
Van benne bőven valós trancsir is, gumi, művér, ilyenek. Azok elég ijesztőek és gusztustalanok néhol.
Ez első filmnél nem lehet panasz arra hogy ne lenne benne elég sok jó és hires szinész.
5,9/10-en áll.
https://www.imdb.com/title/tt0114508/
A második és a harmadik film is nézhető, igaz a harmadikba már nem jutott túl sok hiresség.