Eredeti hozzászóló
londonercsecse
Tegnap ismet megdobaltak biciklizes kozben (delutan 6), ugyhogy feladom, nem biztonsagos. Veszek egy autot ismet. Felhivtam a rendorseget, azt mondja menjek haza, s majd kuldenek valakit beszelni velem. Mondom neki: NEM, nem velem kell beszelni, hanem veluk, ha lbeszelnem kell valakivel, akkor felhivom a lelki segelyszolgalatot! Erre, de lehet, hogy sokaig tart, mig kiernek. Nem problema, masnap reggel 8-ig raerek, akkor kell mennem dolgozni, stb... Eppen ezen vitatkozunk, amikor befordul egy rendorauto a korforgalomba, leintettem, atadtam nekik a telefont, beszeljek meg a dolgot a diszpecserrel. Ujbol elmeselem mi tortent, azt mondja menjek masfele, mondom neki, mar masik utvonalon kozlekedek egy korabbi incidens miatt, s elegem van, el kell jutnom dolgozni, hogy tudjak adot fizetni, amibol a kedves rendoroket fizeti az allam! S miert en nekem kell valamit maskepp csinalni? Nem bicajozhatok fenyes nappal ebben az orszagban? Miert nem a kivalto okot szuntetik meg? Kerdezem tole, ha sisakkameraval felvetelem van az segit? Azt mondja, akkor is azonositani kell oket! Mondom neki, azt is en csinaljam helyettetek? Honnan tudom, hogy ok voltak? 7-en ultek a bal oldalt, 1 jobb oldalt, s azt mondta az egyik a masiknak elotte:let's get this cyclist! Ez eleg? Hogy ok voltak. Mondom a rendor csajnak, hogy a hulye torvenyeitek miatt nem vedhetem meg magam, ti meg csak takaritani vagytok, eszkozt meg nem hasznalhatok, hogy kompenzaljam a szambeli folenyt. Ekkor, felrehuzodik egy masik auto, hogy oket is megdobaltak. Na, itt szalltak be az autoba, szirena be....en meg haza. Utoirat: ma reggel, ugyanaz az utca, kiszol valaki az autobol, fasznak bicajozol kocsog! Ennyi volt szamomra!