Már megint egy behívó bírósági esküdtszéki feladatra. Ez csak polgárok csinálhatják, nem tudom nekem minek küldözgetnek ilyeneket. :hogymi:
Printable View
Már megint egy behívó bírósági esküdtszéki feladatra. Ez csak polgárok csinálhatják, nem tudom nekem minek küldözgetnek ilyeneket. :hogymi:
Lehet mar a rendszer szerint megkaptad az allampolgarsagot :)
Az kellemes meglepetés lenne. :haha:
Tegnap az erdõben találtam egy bowling golyót. Jó állapotban van, ha megpucolom így használtan talán el tudom majd passzolni 15 dollárért.
Hogy a tökbe került oda egy bowlig golyó?
Szerintem az elõzõ tulajdonos kötözésnél úgy gondolta hogy nehéz és nem éri meg elvinni és bevágta a fák közé. A baseball ütõ is itt lett hagyva, pedig az is megér egy kisebb összeget. :)
Kimentem lõttem néhányat. Bejöttem, leültem a géphez. Olvasok, megvakarom a lábam, erre észrevettem hogy egy k-va nagy kullancs volt rajtam. :hanyas:
Pedig hosszú nadrágban voltam, cipõben. Valahogy ráugrott a cipõmre és bemászott a nadrágom alá. :( Még jó hogy idõben észrevettem.
Nem tudom hogy a kullancsok ellen is hatásos-e, de idén kipróbálom a szúnyogok ellen a B1 vitamint, amit megtámogatok egy kis fokhagymával.
" Nincs más dolgunk, mint napi szinten B1-vitamint venni magunkhoz. Ez megváltoztatja az izzadságunk szagát olyanra, ami a kis vérszívóknak nagyon kellemetlen.
Ez persze nem 100%-os garancia, mert egy nagyon rámenõs szúnyog, akinek semmi más választása nincs, így is rádfanyalodhat. Ha azt szeretnéd, hogy egyetlen szúnyog se csípjen meg, akkor olyan italokat fogyasszunk mellé naponta, amiben van kinin, amit ki nem állhatnak a vérszívók! Ilyen a tonik például. De a fokhagyma és chili is nagyon jó a B1-vitamin mellé, ami által természetes védelmet élvezhetünk egész nap!"
Bár nálatok, ott a világ végén valószínüleg egyetlen vérszívónak se lesz választása! :D
Érdekes módon szúnyogot alig látunk. Hogy lehet hogy a mocsárban nincs szúnyog? :) Egyszer jártam Tennessee-ben, városon kívül, patak parton, de valami irgalmatlan mennyiségû szúnyog volt. Itt meg semmi. Légybõl sincs sok, azokból nincs sok kicsi, csak néha tûnik fel hatalmasra nõtt példány. Ami van az kullancs, hangya, pók, szitakötõ és szentjánosbogár. Tegnap kimentem a száraz fûbe, minden lépésnél rakás, közepes méretû fekete pók rohangált. :hogymi:
Házipatika:
"Tévhit: A B1-vitamin segítségünkre lehet a szúnyogok elriasztásában.
Az igazság: Nincs hitelt érdemlõ bizonyíték arra, hogy a B1-vitamin hatékonyan segít megelõzni a szúnyogcsípést."