Alias javaslatára kirándulás Pilisborosjenõ környékén. nem sok 4 km oda-vissza a parkolótól de dimbes-dombos sáros út volt. egy kis tízórai nézelõdés és jöttünk is vissza. Csatolmány 3840Csatolmány 3839Csatolmány 3841
Printable View
Alias javaslatára kirándulás Pilisborosjenõ környékén. nem sok 4 km oda-vissza a parkolótól de dimbes-dombos sáros út volt. egy kis tízórai nézelõdés és jöttünk is vissza. Csatolmány 3840Csatolmány 3839Csatolmány 3841
betáraztam egy kis faszenet :D
Séta az erdõben szakadó esõben M90-es hátizsák tesztelése.
Csatolmány 3870
A vízállóság elsõ osztályú...volt lehetõségem tesztelni.
Csatolmány 3866
Jól szerepelt a kicsike, de néhány hevedert lenyestem róla, és megtoldottam pár csattal.
Csatolmány 3867
A deréktámasz nagyon bejött, bár nagyobb súlynál és térfogatnál a súlypont áthelyezõdés miatt tartok tõle, hogy a vállhevederek túl alacsonyan lesznek. Olyankor meg nem ajánlatos pl. egy via ferráta 10 méteres létrájának a tetején hajoldozni, mert könnyen átbukik az emberen (tapasztalat).
Csatolmány 3868
Egy kis bushcraft még belefért :). Ilyen mikor meglátok száraz fát az esõbeállónál bekészítve.
Csatolmány 3869
Tényleg sokat jelenthet egy kis tûz az ember lelkének.
,
Igen én vagyok. Köszönöm, már-már posztapokaliptikus lett :). Nagy kedvencem az õszi idõszak fotózás szempontjából is...a köd jó, embör szereti :)
Feri, remélem megemlítetted, hogy a következõ kirándulás már nem áll meg a hegy tövében, hanem a csúcsig tart? ;) :)
Reggel, begyûjtöttem a zöldbabot vetõmagnak. Megszárítom, és felteszem a padlásra. Egyrésze még a hüvelyében az esõs idõ hatására sajnos kicsírázott. így legalább tudom, hogy jövõre nem lesz gondom, ellenálló és minõségi lett a vetõmagom.