Szerintem arra kellene vagy 1 hektoliternyi anyag. Egyelõre csak azt akarom hogy ne másszanak a cipõmre és a nadrágomra. Jövõre esetleg kitalálok valamit az irtásra is. :)
Printable View
Szerintem arra kellene vagy 1 hektoliternyi anyag. Egyelõre csak azt akarom hogy ne másszanak a cipõmre és a nadrágomra. Jövõre esetleg kitalálok valamit az irtásra is. :)
Ez nem embernek való ami ma volt. :huuu:
Asszony ment családot látogatni. A buszmegálló messze van, vagy 10 km. Kapott volna pénzt a családtól taxira, de azt mondta hogy inkább gyalogolni akar. Persze hajnali 5-kor meggondolta magát. Ment pénzért, mert nem volt itthon készpénz. Automatából vett ki, ami persze nem ingyenes. 2 és fél dollár ugrott. De nem hívott ott taxit, hanem hazajött. Itthon jött rá hogy a telefonunk épp nem akar mûködni és taxit nem lehet így hívni. Mentünk a legközelebbi szomszédhoz hogy segítsen, vittem neki cserébe egy multitoolt, de nem volt otthon, vagy mélyen aludt, ki tudja. Tehát visszagyalogoltunk, aztán biciklire, hogy le az út végére, ott hátha megy a telefon. De nem ment ott se, taxihívás megint nem jött össze. Aztán teljesen bementünk a város közepéig. A telefon ott se mûködött. Aztán végigmentünk be a buszmegállóig, a város másik végébe. Hullafáradtan kidögölve. Ott a boltban ittam pár korty vizet, legalább az ingyen volt. Aztán búcsúzkodás és jött a neheze.
Fel a biciklire, egyiket tekerem, másikat vezetem magam mellett. Hol van járda, hol nincs, hol van hely az út mellett, hol nincs. Olyan utakon jöttem amiken még soha. Egyik helyen rosszul vettem az irányt, végigtekertem az úton és zsákutca. Vissza az út elejére, balra fordul, mentem sokat, az már rossz irányba forduló út. Akkor hátra arc megint, le az úton. Utána értem a fõútra, ami már ismerõs volt. Tekerek mint a hülye, kavicson pattan asszony biciklije, kifordul a kezembõl én meg végigtaknyolok az úton. Biztosan nagyon kaszkadõrösen nézett ki. bal térdem kicsit vérzett, lehorzsoltam a bokám is. Kabátban voltam, úgyhogy a karomnak nem esett baja. Ültem ott a földön vagy 10 percet, aztán összeszedtem magam és újra nyeregbe pattantam.
Végigtekertem a fõúton, bal kanyar. Ott meg új utat csinálnak és nem volt sima az egész, tiszta kavics, nehéz volt hajtani. Le kellett szállnom tolni. A lejtõs résznél lejöttem. Befordultam a földútra, de már alig kaptam levegõt is. Akkor az egyik szomszéd megállt és mondta hogy elvigyen-e. Én meg örültem és feldobáltam a bicikliket az utánfutójára és hazahozott. Ezer hála neki. :admire:
Szóval ez nagyon durva volt. Asszony legközelebb remélem nem akarja ezt újra megcsinálni. Ha adott volna 5 percet, hátizsákot hoztam volna, vízzel, GPS-el, meg az EDC pakkommal, meg persze a személyimmel. Akkor legalább nem fordultam volna kétszer is rossz felé.
Tegnap már megint itt volt az az öregember. Látta hogy fel volt kapcsolva a fürdõszobánkban a villany, és megállt a ház elõtt. Aztán észrevettem hogy ott áll a kocsijával, meglátott és elhajtott.
:mad:
És a videót még mindig várjuk róla :D
A tegnapiról nincs. De az összes többirõl van. Arról is ahogy beállt lépcsõnkhöz. Holnap szombat, lehet összekapom magam és kiválogatom a videókat és összefésülöm egybe és feltöltöm. Hétvégi videó.
Kész. Fel is töltöttem.
https://www.youtube.com/watch?v=aZEOzxwuWaM
Aha, a nissan meg ez a pontiac (?) ugyan az a faszi?
Igen, az elején a kékkel járt, aztán váltott a feketére. Ugyanaz a fazon.
Jó sokan nézik. Megosztottam az egyik fegyveres fórumon, 1 óra alatt 400 nézõ. :eek:
Talán meg kellene kérdezni, hogy mi baja van. Szimpatikusan. Erõt demonstrálva.
Nehéz, ha mindig elhajt a kocsijával.
Százával kapom a kommenteket, válaszolni se tudok rájuk. 1% szar szemét embernek hív, amiért nem segítek az öregembernek. 20% szar férjnek hív, mert hogy szét kéne vernem az öreg fejét. 10% nem hiszi el hogy a videó valódi és letrolloz, meg azt mondja hogy meggazdagszom a videóval (persze, hoz majd 100 forintot, biztos nyugdíjba megyek majd belõle). A maradék meg az mondja hogy jelentsem a rendõrségen.
Szóval ez utóbbi lesz.
(Nem gondoltam volna hogy mindenki rákattan, 5000+ ember nézte meg néhány óra alatt.)