londonercsecse: milyen a visszürõ letesztelted már ?
Printable View
londonercsecse: milyen a visszürõ letesztelted már ?
Nálunk a lidlibe volt és vettem KÉSZLETBE bõrjuksztó, patantozó-eztmég nem próbáltam és "karikázó"-csinálsz likat és az eszközzel a karikát szétnyomod mert az peremes. Jó dolog, hogy alik ne táguljon tovább. Kemény 2500 píz volt asszem. Jól járnál egy ilyennel.
Ja, és patent meg karika tartozék volt hozzá.
...nem tudom használtál -e már kerámia betétes szûrõt..ha igen tárgytalan,de azért leírom hátha érdekel valakit....mindenféleképpen vadvízbõl szükség van valamilyen elõszûrésre,mert nem lesz jó az eredmény és hihetetlenül gyorsan eltömõdik és szétmegy a nyomástól a tömítés és el lehet dobni vagy megpróbálni szerezni egyet ami lehetetlen...a tisztítás után hagyjatok pár deci tisztított vizet,amibe szétszedve mossátok ki a kerámiát...pár óra múlva ha beleszárad,csak dörgöléssel jön le ami tönkreteszi a szûrõt és el lehet dobni...ha vigyázva van rá évekig szolgál....pár másodperc alatt csináltam egy elõszûrõt,csak abból ami a kezem ügyébe akadt.....megéri azt az öt-tíz másodpercet...egészségetekre!
Csatolmány 2654Csatolmány 2655
Nem, meg soha, koszi a tanacsot! Tehat a leszurt vizben kell elmosni, ha jol ertem. Hogyan mosod el? Ja, az eloszuresre gondoltam, kendon nyomnam at a vizet egy flakonba...
Mai adag. Konzervek, 2 P-38, MTP baseball sapka. Csatolmány 2657Csatolmány 2658
....bármilyen edénybe,akár ha nincs edény egy nejlon zacsiba,kis gödörbe tett lapulevélbe(bár petpalackot mindenhol lehet találni...tudtátok,hogy ez a világon legkönnyebben fellelhetõ tárgy),pólón,zsebkendõn át csinálsz elõszûrt vizet(ez nem iható,ha van több palackod addig csináld míg viszonylag tisztának látni,mindig kicsit arrébb kell tenni a rongyot,ha koszos lesz),utána ezt az elõszûrt vizet pumpálod át a szûrõn és mehet a tiszta edénybe,kulacsba....ha végeztél szétkapod a szûrõt és pici vizet locsolva a tiszta vízbõl lemosod az apró fekete koszokat(ilyenkor még könnyen le jön szinte magától),ha van idõ árnyékban megszárítod(nem a napon),szétszedett állapotban a csöveket jól ki kell fújni és kiszárítani...ha sokáig nem akarod használni jó bõven csapvízzel mindent elmosni(vegyszert ne)és több napig szárítani és úgy elcsomagolni(különben bebüdösödik),használat elõtt nézd meg a gumi tömítéseken van -e vazelin,ha nincs tegyél a mellékelt kis tubusból....amit még érdemes otthon...csapvizet pumpálj át 3-4 litert mert az eleje vazelines lesz és az új szûrõ gyártási maradékait ki kell mosni ,az elején elég fehéres lesz ,aztán tisztul...a pólót,rongyot tûzõ napon jól ki kell szárítani,szárazon le pereg a kosz,újra használható(egyébként a nap jó mosás helyett is,mert az uv.fertõtlenít),ha nagyon nem bízol az eredményben dobj bele egy tablettát,biztos ami biztos......ja tabletta,mindenképpen próbálja ki mindenki aki betenné a bobjába,mert nem mindenkinek bírja a gyomra..ha nem jön be más gyártmányt vagy folyékonyat kell választani...
ui az aktív szenes szipákolósnál az elsõ pár kortyot mindig köpd ki mert vacak íze van,ha kiköpöd nem lesz hányingered ha átnedvesedett a szén már tiszta jó ízû lehet kortyolni...
P-38-ast én is majdnem vettem, de elriasztottak az Amazonon lévõ értékelések.
Nem öt év! Kötél!
http://i.imgur.com/GbLD5ZP.jpg
Rothco General Purpose Utility Rope (100-Feet/3/8-Inch, Camouflage)
30 és fél méteres.