Jó ég de vicces :D
Én mondjuk a fodrászt is kerülöm, de hozzá tartozik, hogy amit itthon kapok azt pénzért nem adják, szóval az örömlány és a fodrász kerülése közül a fodrász a nehezebb :D
Printable View
Jó ég de vicces :D
Én mondjuk a fodrászt is kerülöm, de hozzá tartozik, hogy amit itthon kapok azt pénzért nem adják, szóval az örömlány és a fodrász kerülése közül a fodrász a nehezebb :D
:D
A vírusra tekintettel jómagam is abbahagytam a fodrászt. De már amúgy is gondoltam, hogy prepper frizurára váltok. Hiszen egy pillanatra sem feledhetjük a Zombi túlélõ kézikönyv évezredes bölcsességét:
"Rideg, könyörtelen számok tanúskodnak arról, hogy az élõhalottakkal vívott harcokban soha semmi nem nyújtott nagyobb védelmet az áldozatok számára, mint a testre simuló ruházat és a rövidre vágott haj. (...) Az áldozatokat sokszor a hajuknál fogva ragadják meg, õk aztán borzalmas véget érnek. A hátul összefogott haj átmenetileg megteszi, de a legideálisabb a rövid, maximum egy hüvelyk hosszú frizura."
Egy hüvelyk az kábé 25 milliméter, az én hajam most olyan 3 milliméteres. :thumbup Annyi elõnye van, hogy el sem kezdem sorolni. :)
Nyáron jó levágni, ha van vírus ha nincs. Nyáron még a macskám "haját" is letúrom a nullásgéppel. Katonásra, a melegben örülni szokott neki.
Egy alapos interjú még márciusból, a gyõri kórház bakteriológiai laborvezetõjével, higiénés fõorvosával készült:
Koronavírus a laborvezetõ szemével
Ismét szombati torlódás a magyar - horvát határon
Milyen jó ötlet! Magam is reggel óta azon gondolkodom, hogy hova kéne ma kiruccannom. Eddig csak külföldi országok jutottak az eszembe. :huuu:
hogy Horvátország hogy maradt zöld kódú azt nem igazûn értem, vagy már nem az?
Úgy nézem, még az. Nálunk. Gondolom, valakinek érdekeltségei vannak ott. Hollandia már x nappal ezelõtt narancssárga listára tette Horvátországot, nem ajánlják az utazást.
A hollandok nemzeti színe a narancssárga... véletlen lenne? :D
:thumbup
De akkor is mi vagyunk a legjobbak:
Csatolmány 8797
(Bádog blog)
A betegség mellett tegyük hozzá hogy ez a dolog is pont ugyanúgy megosztja a társadalmat mint pl. a BLM. Egymás torkának esnek az emberek, haláleset is történt már emiatt.
Vagy egyszerûen csak az megy amit most találtam egy videóban. Egy bevásárlóközpontban egy maszkos nõ odament 2 kislányhoz és az anyukájukhoz, majd többször is azt mondta nekik hogy reméli hogy meg fognak halni. Csak azért mert a 2 kislányon nem volt maszk.
A nõ magyarázott az anyjuknak hogy maszkot kéne viselniük.
Az anyuka mondta hogy bizonyos kor alatt nem kell.
Erre odafordult a nõ a kislányokhoz és azt mondta hogy "Remélem hogy mind meg fogtok halni." És ezt odébb lépve el is ismételte.
https://twitter.com/ArtValley818/sta...46355362603008