Reggel, begyûjtöttem a zöldbabot vetõmagnak. Megszárítom, és felteszem a padlásra. Egyrésze még a hüvelyében az esõs idõ hatására sajnos kicsírázott. így legalább tudom, hogy jövõre nem lesz gondom, ellenálló és minõségi lett a vetõmagom.
Printable View
Reggel, begyûjtöttem a zöldbabot vetõmagnak. Megszárítom, és felteszem a padlásra. Egyrésze még a hüvelyében az esõs idõ hatására sajnos kicsírázott. így legalább tudom, hogy jövõre nem lesz gondom, ellenálló és minõségi lett a vetõmagom.
avokadó mag csíráztatás :thumbup
Az infrastruktúra megszûnésével jó egy kis meleg ebéd,de mosakodni stb is lehet használni...egy teamécses,a fél liter levest 45 perc alatt fõzte meg....érdemes bevásárolni belõle fõleg városlakóknak....Csatolmány 3880Csatolmány 3881
Megérkeztek:
- 1 db SILVA tájoló hõmérõvel -30-tól + 60-ig mér
- 1 db HighPeak minilite kutyaól sátor
- 1 db primus szikravetõ (mer óccsó vót)
Védre kézben a Mókamiki Túrázó Xl. :D boldogsáááág
Van kér db nyithatós esbit fõzõm(azért vettem ilyet mert fával is mûködik). A kisebbikre rátettem az alu 0,5l-es bögrém nem full hideg vízzel. 2db teamécses nem bírta felforralni 45 perc alatt.
Lehet az ok, hogy nem burkoltam körbe eléggé? Hát kint se fogom.
Ha jól látom te edénybe raktad a gyertyát.
...nem edény ,ez a bcb fõzõnek a tûztere,jobb mint az esbit,mert teljesen körben van a fala és tereli a hõt az edény közepére,ami onnan az edény falával párhuzamosan száll fel..és közelebb,kb két centire van a láng az edény aljától,ma kipróbálom egy nagyobb teamécsessel és lemérem...itthon is jó,de pl sátorban nagyon jó lehet....
http://www.youtube.com/watch?v=DhSPw7fO17I
,
Kacsat pucoltam elsore, nem lettek szepsegdijjasok... Csatolmány 3888 a srac akitol kaptam, igerte, hogy elvisz kacsazni is. Illetve, hozna szarvast is. Kerdes: zero tapasztalattal, fel tudom-e dolgozni egyedul?
londonercsecse
mire azt letollazzátok...de kitartás :thumbup