Eredeti hozzászóló
apii
Ha már bakancsok!
Ki milyen cipõápolót használ a bakancsára? Minden kence, recept, tapasztalat érdekelne.
Én jelenleg a Gore-Texes bakancsomhoz német katonai cipõkrémet használok.Ami a bõr pólusait nem tömíti el.(talán) Véleményem szerint a bõrt nem nagyon ápolja, a vizet valamennyire távol tartja. Nem akar beszívódni, és nehezen akar fényesedni. Számomra nem egy túl jó kence.
Sima bakancshoz Erdal méhviaszos krémet használok, ami jól kenhetõ, ápol és beszívódik. Vizet ez is távol tartja, és még az illata is jó.Nagyon jól fényesíthetõ, jó krémnek tartom.
E mellett van még egy színtelen, méhviaszos Deicmannos ápolom. Jól beszívódik, olcsó,de nem fényesíthetõ túlságosan. Szintén jó illatú, használható kence.
Magyar Katona cipõkrémem most fogyott el. Elég régi krém volt, nem túl jól kenhetõséggel. Vizet távol tartja abban az esetben, ha marad a bakancsunkon belõle.Elég hamar le tud kopni.De ez igaz minden más krémre is.Ez a krém sem akar könnyen fényesedni. Bõrt talán ápolja valamennyire, de nem szívódik be gyorsan. Nem bántam hogy elfogyott.
Szerintem!