Melyik csapatban vagy ?
Ezeket látom.
Magyarok
HA5KDR_FANKLUB
Lakóautó klub
Bárdos család
Kamionos csatorna
Magyar CB-Rádió Klub
ditróiak csapata
Printable View
Néhanapján, ha kell telefon akkor megvagyok a jó öreg féltéglával.
1-2 év és talán már elérik a telefonok azt a teljesítményt, amit már érdemes lesz számomra megvenni. Egy Ubuntu os-el vagy CyanogenMod-al gyárilag persze.
Habár inkább egy jobb táblagépet vennék opcionális SIM foglalattal és akkor a filmnézés/videózás téma is letudva.
Egyenlõre meg a fene fog költeni egy pénzzabáló telefonra--> egyenlegfeltöltés/elõfizetés, internetdíj és szervízdíj(esetenként), mert házilag a legtöbb alkatrészt nem tudom kicserélni (ahogy a PC esetében).
Nem nagy elvárás a rugalmasság egy telefonnal szemben - mondom én mint (ön képzett)rendszergazda és felkészülõ.
Tehát meg sem nézted. :duhos:
Nekem pl. lumia 920 van, azzal használom... ;)
Zello használható az alábbi platformokon:
- android (1.5-tõl felfelé)
- iphone (4.3-tól felfelé)
- windows phone (8.0-tól felfelé)
- windows pc (mind)
- blackberry (5.0-tól felfelé)
Nos ha valakinek van okostelefonja akkor már csak kifogása lehet miért nem próbálja ki. Morpeus azért csinálta a prepper szobát, hogy tudjunk egymással szóban is kommunikálni, mindenki kitapasztalja kb. hogy mûködnek az ilyen rádiós egyirányú beszélgetések. Érdemes kipróbálni és nem is foglal sok helyet, mobil adatforgalom is kicsi de ha van wifi a közelben az sem kopik. Szóval hajrá!!!
OK megy a Zello nálam Pc-n és Androidon. Aki rádiózott annak nem szokatlan az egyirányú kommunikáció.
Néhány szó a használatról, bocs nem azoknak szól akiknek a könyökén jön ki. :D
Csatornák nyilvánosak aki rajta van az mind hallja a forgalmazást.
(beszéd végén kicsivel késõbb engedjék el a Push gombot, lehessen hallani az utolsó szavakat is, aki be akar kapcsolódni a beszélgetésbe illik bejelentkezni bemutatkozni, ha nem akar forgalmazni többet jelentse be, hogy kilép, illik elköszönni)
megvan letöltöttem de most hogyan tovább ?
Elindítod, be vagy regisztrálva, van felhasználóneved eddig gondolom meg vagy.
A hamburgerre kattints (három vonal egymáson), ott pedig a channels ikonra. Alul a + jelre, a bejövõ oldalon a "Find a channel"-re.
Következõ oldalon írd be ezt: Prepper_hu de az is elég ha beírod prepper és a találati listán lejjebb gördítesz. Ott megtalálod a Prepper_HU csatornát.
Ráböksz és megnyomod a bejövõ oldal alján a + jelet.
Valami ilyesmi :)