Az angol zombis vígjáték eleje is úgy kezdődött, hogy nem vették észre az inváziót, mert előtte is pont ugyanúgy járt a tömeg az utcákon.
Printable View
Az angol zombis vígjáték eleje is úgy kezdődött, hogy nem vették észre az inváziót, mert előtte is pont ugyanúgy járt a tömeg az utcákon.
csak jó az a sokkoló ha van....többen itt azzal jöttek más topikokban, hogy csak közelharcnál jó, akkor is macerás használni..
hát ha egy kiscsaj elõ tudja kapni és rendet vág vele..nekem is menne
Talán, de MO-n talán nem is legális. Azt se tudom hogy ahol én élek itt legális-e jelenleg.
A magyar határon kopogtat a zombidrog
Világszerte egyre jobban kongatja a média a vészharangot a krokodil nevű drog miatt. A pancsolt szert a heroinfüggők használják, mert olcsóbb és nagyjából ugyanazt tudja, csak rövidebb ideig. Oroszországban és Ukrajnában még a kodeintartalmú gyógyszerek vénykötelessé tétele sem tudta teljesen megállítani, több országban azonban még csak most terjed el. Ami riasztó, hogy a húst lerohasztó cuccot már a szomszédban, Ungváron is sok drogos használja. Azonban több okunk van nem félni, mint megijedni.
http://velvet.hu/sztori/2013/12/20/a...t_a_zombidrog/
Hagy hulljon a férgese . Senkit sem kényszerítenek a drogokra .
Kíváncsi lennék, hogy a krokodilosoknál mennyire jön elő az erőszakosság, mikor nem kapják meg a napi adagjukat.
Romániában is egymást tapossák.
http://manna.ro/szines/egymast-tapos...014-01-03.html
Annyira "nevetséges" tud lenni, amikor mutatják a tv-ben is vagy olvasom valami hírportálon, hogy itt és itt, ilyen és ilyen akciók miatt, mennyit állnak az üzlet elõtt az emberek, hogy megvárják, míg kinyit és utána, hogyan rohamozzák meg a polcokat... És pont az jutott eszembe, mikor olvastam a cikket, hogy, ha lenne Magyarországon kimondottan prepper bolt... ha lenne valami hatalmas akció náluk... :) Na, az lenne az egyetlen bolt, ahol szerintem én is várnám, hogy kinyisson ;)... Bár oda meg kulturált emberek mennének vásárolni és nem taposnák agyon egymást... :)
Érdemesebb mindent megrendelni. Az a legtisztább ügy. Az utazás megspórolva, Interneten jobb ajánlatokat lehet találni, aki sokat vesz annak ingyen kipostázzák. Ezért nem járok én üzletekbe. :)
Én is rendelem amúgy a legtöbb felszerelésem, csak úgy eszembe jutott... :) Külföldrõl mondjuk még nem rendeltem, pedig az ebay-en nagyon jó kis cuccok vannak, csak nem tudom, hogyan kell onnan rendelni. :( De majd lassan nekiülök és áttanulmányozom :)... Imádom az 5.11 márkát, a 12 órás hátizsákom két évvel ezelõtt vettem itthon az egyik üzletben és ha jól emlékszem több, mint 30 ezer ft volt :(... Külföldön sokkal olcsóbbak, ahogy láttam...