Szerintem itt nem fog senki megkövezni :)
Én összesen egy Varró-verset ismerek, az pl. nem rossz. Azért nem mondom, hogy jó, mert nem tudom kellõen értékelni a rímbe szedett mondanivalót, szóval számomra nem ad plusz értéket. A hiphopzenét sem a szövegek miatt szeretem :)
Persze az, hogy valaki valamikor csinált valamit, és az nem rossz, semmiféle garanciát nem jelent arra, hogy ez a jövõben is így lesz. Az idézett vers inkább valami bugyuta fûzfarigmus, semmint igazi vers. Egyszerûen csak sz.r, merjük használni a szót. Nem úgy gagyi, ahogy a kor szellemi színvonalán Shakespeare volt értékelhetetlen, hanem úgy, hogy semmiféle értéket nem képvisel, egy ovis mondóka, értelmi fogyatékosnak született gyerekek számára.
Igazából a szomorú az, hogy a kedves szülõk nem mennek be az iskola udvarára egy 200 literes hordóval, hogy abba beledobálva az említett könyveket, némi grillgyújtó folyadék segítségével megmutassák a helyes és kívánatos bánásmódot az efféle értékekkel. Mert ha 10-20 iskolában ezt megjátszanák, közösségileg, azt hiszem, a beszerzésért felelõs "szakemberek" k.rva gyorsan visszavennének az arcból.