http://velvet.hu/sztori/2014/05/19/k...rol_zuhant_le/
„Az igaz, hogy sokat bántottak, csesztettek, sõt nem egyszer arcon is köptek az osztályból olyanok, akik nem kedveltek. Ezek miatt többször is szóltam az igazgatónak, de én emiatt biztosan nem ugrottam volna le” – mondta Sámson.
De ha valahogy oda is kerültem, lehet hogy elvesztettem az egyensúlyom, és leestem. De az is benne van, hogy lelöktek” – mindta a fiú.
Az eset kapcsán a Velvetnek a székesfehérvári Árpád Szakképzõ Iskola igazgatója, Ábrahám Norbert januárban azt nyilatkozta, hogy nem tud kényszerítésrõl, „sem fizikairól, sem lelkirõl”.
Az osztálytársak ezzel szemben azt mondták, szerintük nyilvánosan ugyan nem bántották a társai a fiút, de elõfordult, hogy az osztályterem elõtt találták sírva, összeköpködött kabátban. "
Többször szólt az igazgatónak, aki persze letagadja hogy bármirõl is tudott volna. (Biztosan abban reménykedett hogy meghal a gyerek és nem derül ki hogy bár szólt neki a helyzetrõl õ mégse tett semmit. Ha az osztálytársai látták hogy mi folyik, és az igazgatónak is lett szólva, akkor hogyhogy nem történt semmi? Még az is benne van hogy lelökték? Ha még ez az eshetõség is felmerül akkor milyen lehetett a helyzet? :confused: