Arra tudnál magyarázatot adni, hogy hogy müködik a videóban?
Gondolom az akkor csalás.
A leírások szerint készítetted?
Printable View
Lehet energiát sugározni ez eddig OK.
De így is váltóáram indukálódik a Tesla tekercs által kisugárzott mezõben lévõ tekercsben.
UI:
Régebben gyermekkoromban divat volt a nagy rádióadók közvetlen közelében kiégett neoncsöveket dugni a virágoskert földjébe Pl. törzses rózsafák mellé.
Vajon mi történt a neoncsövekkel ez volna a találós kérdés. :)
Az a legnagyobb baj, hogy a netre cenzúra nélkül felkerül minden baromság.
Így van ezzel az örökmozgó, meg az ingyenenergiás témakör is...nem véletlenül utálják az emberek a reáltárgyakat és vágyják a csodákat.
Ha lenne tényleges áttörés új energiaforrások ill. energiákat oda-vissza áttranszformáló szerkezetek terén, akkor már rég megcsinálták volna, DE csak azért, hogy az adott nemzet fegyver-nagyhatalommá váljon. A helyzet, az, hogy ilyen eszközök nem léteznek, ebben a naprendszerben. A Mi rendszerünkre érvényes szabályokat Newton, Galilei, Boyl-Mariotte, Bernoulli, Faraday, Joule...stb. állította fel.
Ezek a felismerések tették az új kor emberének életét kényelmessé. Felváltották az izmok és az elemek energiáját gépi energiák...és most oda tartunk, hogy majd eljöhet az az idõ, amikor egyensúlyba jut az izommunka a gépi munkával. No ez utóbbi dolog okozza a jövõtõl való félelmet elsõsorban...
Látom, értsd jól, nem a szabályokat alkották a fennt jelzett tudósok, hanem felismerték a szabályszerûségeket.
Wannabe, valóban a harmatos káposztaföld zenéjérõl hallottam, valamint az adótorony közelében esti szürkületben derengõ neoncsövekrõl is. :)
Volt élelmes paraszt aki a csirkeólainak világítását a TV adó energiájával oldotta meg.
Megpróbálom a Ti fejetekkel látni a Ti jövõtöket:
Napelem, szélturbina, napkollektor, vízhúzó szélkerék, motoros áramfejlesztõ...
...ezek mind látványos és hívatlan vendégek érdeklõdését felkeltõ dolgok...
És akkor innen már nem tudom tovább gondolni ezeket a képeket.
Nekem van ilyenem ami szerinted felkelti a hívatlan vendégek érdeklõdését :
Csatolmány 3906
viszont van ilyenem is :)
Csatolmány 3907
meg ilyen is :)
Csatolmány 3908
Aki itt túlélésre rendezkedik be az biztosítja a javai védelmét , csak ezt akartam ebbõl kihozni :)
Lehet, hogy vonzzák a hívatlan vendégeket. De azt az élet legkisebb jele is vonzza. Azok nem letelepedni és dolgozni akarnak, hanem fosztogatni és tovább menni. És mindegy, hogy milyen értéket találnak viszik bármi is lesz az.
Ha pedig ebbõl indulunk ki, akkor bármiféle életjel biztos halálos ítélet. És a történelmi tapasztalat sem ezt bizonyítja. A fosztogatók általában kaját, piát, fegyvert és szexet akartak. Ha megszerezték tovább mentek, a nagy többség életét megkímélve, hogy legközelebb is legyen mit kifosztani. Amíg bele nem futottak egy erõsebb csoportba ami felszámolta õket és átvette a területeit. A nép pedig kiszolgálta az új urat. Most is ez van, csak békésebbek az eszközök.