-
Ezt nem hiszem el! :D
Sétálok, 300 méter után lenézek a járda mellé a fűre és mit látok? Egy bicskát. Gyorsan hazajöttem megnézni hogy mennyit ér, 40 dollárért árulják eBayen! Volt már hogy találtam 1 dollárt a járdán, de ez messze a legjobb és legértékesebb dolog amit eddig találtam. :cool:
Nem tűnik túl használtnak, karcolást sincs rajta, nem rozsdás, nincs kilazulva benne egy alkatrész sem, teljesen jó. :tapsol:
-
S&W.
A típust nem írom mert később majd szeretnék videót készíteni róla, úgyhogy az még titok. :haha:
-
300 dollár adó helyett 80 -at kell fizetnem.
Nagy pénzköltős bevásárlás indul: 5, 4, 3, 2, 1, start!
:haha:
-
Ma nem nagyon írok a fórumra, mert válogatok hogy mit vegyek, az meg nekem mindig egy egész napig tart. Mindennek utánanézek hogy jó-e, hogy mások mit írnak róla, van-e rá panasz, kinézetre, minőségre, rákeresek Youtube-on, van-e róla videó, képeket nézek róla Google képkeresőben, árakat hasonlítok össze. Ha én veszek valamit, akkor ezt mindig végigjárom. :)
-
Csak egy napig, mert néhány órát már eltöltöttem keresgéléssel. :)
Ma megint találtam valamit a járdán. A bankba mentem és ahogy lenéztem a járdára, ott volt egy 10 dolláros. :cool:
-
Meg lehetne élni ebbõl, hogy csak járkálsz mindenfelé... :)
-
Hogyha F-35-ösök is repkednek arrafelé, akkor lehetsz te az elsõ magyar blogger, aki F-35-öst fotóz...! :)
Vannak, akik gyúrnak rá a neten, csak nem jutottak még a közelébe (nem hozták át még Európába).
-
Néha szoktak vadászgépek is repülni, de csak ritkán. Harci helikoptereket sűrűbben látok.
-
Gondoltam hogy mi lenne, ha vennék egy csomó DVD-t és eladnám. Eredeti, jó Hollywood-i filmeket, olcsón. 2 órája keresgélek Google-n, nem találok olyan helyet, ahol a filmes cégektől gyártási áron lehetne sok DVD-t venni egy-egy filmből. Nem tudom hogy mások honnan szerzik be hogy 5 dollárért tudják továbbadni darabját, de én nem találtam semmilyen információt. :rolleyes: Ha akarok mondjuk 100 darab bontatlan, új DVD filmet, akkor honnan vegyem meg? Nem látom értelmét a másolásvédelemnek, meg a copyright jogoknak, ha a filmes cégek nem teszik lehetővé azt, hogy megvegyék a termékeiket.
-
Mostanában nem írok annyira sokat a fórumra, de mentségemre legyen mondva, ki se látszom a munkából. :) Remélem még néhány nap és utána több időm lesz.