Például: ilyenek vagy ilyenek.
Printable View
Mindegyik táphoz van hozzáadva valami, ami csak egy semmitmondó elnevezés, ami le van védve és nem tudni, hogy mi lehet. Szerintem a tojótápban valami hormonális serkentõ lehet. Az indító és nevelõben pedig valami növekedési hormon. De ez csak tipp.
Teljesen egyet kell értenem. Talán egy tömegspektrométeres elemzés fedné csak fel a valóságot nem a zacsi hátulja.
Igen, voltak onnan madaraim. Legutóbb 1700-at kértek egy tyúkért. Piacon meg vettem 600-ért...
Amim onnan volt, igen vadak voltak. Ellenállók, de nem túl ember közeliek. Levesbe jók voltak.:-)
A kiszolgálásnál a bicska kezdett nyílni a zsebemben, annyira flegma volt a kislány.
Most néztem a 2017-es árakat a génmegõrzõbõl. Valami horror.
Marad a piac.
Csatolmány 7862
Tél ide, tél oda, azért nem maradunk tojás nélkül. :D
Ha ésszel csinálja az ember, akkor tojnak a - 20 fokokban is.
Hát valami van benne, amitõl jobban tojnak télen is. Akkor mi lehet? Én próbáltam precíz magkeverékkel is, amit én kevertem össze. A kanyarban sincs a táphoz képest.
Csináltam fényképeket, de sajnos nem látni rajta, hogy 3 tyúkom, akik utólag lettek keltetve és emiatt kiközösítve lettek fent aludtak rendszeresen a diófán:) Azóta erõsebbek lettek, mint az öreg tyúkok, úgyhogy most már leköltöztek, de majd egy évig fent voltak a fán, mint a madarak.