Az adatbázisról nincs biztonsági mentésed? Ha nincs, akkor ahol hostolod a forumot ott általában szoktak kínálni visszaállítási lehetõséget.
Printable View
Az adatbázisról nincs biztonsági mentésed? Ha nincs, akkor ahol hostolod a forumot ott általában szoktak kínálni visszaállítási lehetõséget.
Nem szeretném visszaállítani, de majd meglátom hogy hogy kellene megoldani a dolgot.
Eltünt a hozzászólás szerkesztése gomb nálam ... Mi a teendõ ?
Majd visszaállítom, csak tegnap nem volt rá idõm. Mindjárt megnézem.
Visszakapcsoltam.
(De ne használjátok törlésre, ha valakinek gondja van, szóljon és segítek abban.)
A meg nem jelenõ csatolmányokról:
A helyzet az, hogy ez nem a fórum hibája, és nem is a fórum regisztrációk problémája, nem bug, nem szoftvergond, még csak nem is böngészõ probléma.
Hogy mi, arra a válasz egyszerû: Aki feltöltötte a képeket, az törölte. Vagy ha kétszer lett valami feltöltve, az elsõben voltak a képek, aztán a következõben a képek idézve lettek, viszont az elsõ hozzászólás törölve lett, akkor a törölt hozzászólással a csatolmányok is törlõdnek. Onnantól kezdve pedig az idézett csatolmányok a másik hozzászólásban már megnyithatatlanokká válnak, mivel nincs is mit megnyitni.
Egy évnél régebbieket és is néha törlöm ha nem tudok feltölteni mert elfogyott a kvótám.
Ez az. Errõl beszéltem! :haha:
De most friss bejegyzést nem lehetett megnyitni :)
Melyiket?
Hirtelen most nem is tudom melyik témában volt tegnap, de késõbb jó lett.